Kerttu Kotakorvelta udeltiin parisuhdestatuksesta – meteorologilta tiukka vastaus

Meteorologi Kerttu Kotakorpi haluaa pitää yksityiselämänsä yksityisenä.

Kerttu Kotakorpi on joutunut vuosien varrella totuttelemaan julkisuuteen.

19.2. 17:30

Meteorologi Kerttu Kotakorpi on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ilmastoaiheisilla päivityksillään. Yksityiselämästään hän ei kuitenkaan hiisku.

Sunnuntaina Kotakorpi päivitteli viikonlopun lumisateista ja ennusti tulevien päivien säätä.

– Pikkuhiljaa lumisateet alkuviikolla heikkenevät ja pakkanen kiristyy. Se on talvi nyt! Kotakorpi kertoi päivityksessään.

Lumen tulo herätti seuraajien keskuudessa runsaasti mielipiteitä. Eräs kommentoijista heitti kuitenkin meteorologille henkilökohtaisen kysymyksen.

– Oletko sinkku? seuraaja kirjoitti suukkoemojin kera.

Kotakorpi vastasi kysymykseen varsin napakasti.

– Mitäs se sulle kuuluu? hän huomautti.

– Utelias kun olen, kommentoija jatkoi.

KERTTU Kotakorpi on työskennellyt television säälähetyksissä jo yli kymmenen vuoden ajan. Hän aloitti Nelosen meteorologina vuonna 2008 ja siirtyi sieltä Ylelle vuonna 2012.

Tv-työn tuomasta julkisuudesta Kerttu ei ole liiemmin koskaan välittänyt, mutta on sittemmin oivaltanut, että voi käyttää julkista asemaansa myös hyvään tarkoitukseen.

– En ole kaivannut julkisuutta ja pidän yksityiselämäni itselläni, mutta luonto on aihe, josta puhun mielelläni. On tietysti hienoa, jos voin tehdä töitä itselleni tärkeän asian eteen, Kotakorpi kertoi IS:n haastattelussa viime kesänä.

Vaikka Kotakorpi on vuosien varrella lunastanut paikkansa suomalaisten sydämistä, televisiotyön tekeminen ei ollut hänelle koskaan itsestäänselvyys.

– Jouduin puntaroimaan asiaa (aluksi) paljon, sillä alkuun ajatus julkisuudesta puistatti suuresti, yksityisyyttään tarkasti varjeleva Kotakorpi kertoi lokakuussa 2021.

– Nykyään olen jo hyväksynyt sen, että olen julkisuuden henkilö, hän jatkoi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?