Selena Gomezin sairauden lääkityksellä on huomiota herättävä seuraus – tähdellä on ilkeilijöille tärkeä viesti

Selena Gomez avautui lupuksen hoitoon tarkoitetun lääkkeen vaikutuksista TikTokissa.

Selena Gomez sairastaa autoimmuunisairautta.

19.2. 15:55

Näyttelijä Selena Gomez sairastaa lupusta, mikä on Terveyskirjaston mukaan pääasiassa naisilla esiintyvä reumasairauksiin kuuluva autoimmuunitauti. Oireet vaihtelevat lievästä ihottumasta ja nivelsäryistä aina vakaviin munuais- ja keskushermosto­tulehduksiin asti. BBC:n mukaan Gomez joutui munuaissiirtoon sairauden takia vuonna 2017.

Gomez joutuu syömään sairauteensa lääkettä, joka kerää kehoon paljon nestettä. Tämä on vaikuttanut tähden ulkomuotoon ja painoon, josta Gomez on saanut ilkeitä kommentteja. Gomez kuitenkin antoi TikTok-videollaan kommentoijille tiukan vastauksen.

– Olen ennemmin terve ja huolehdin itsestäni, Gomez totesi viitaten siihen, että hänelle vartalon koko on toissijainen asia terveyteen nähden.

Gomez kertoi haluavansa rohkaista kaikkia, jotka kokevat samanlaisessa tilanteessa kehohäpeää, sillä ihmiset eivät tiedä, mitä taustalla voi olla.

– Haluan, että tiedät olevasi kaunis ja upea. Tulee päiviä, kun on aivan paska olo, mutta lääkkeeni ovat tärkeitä ja ne auttavat minua, Gomez totesi videollaan.

Selena Gomez on saanut ilkeitä kommentteja muuttuneesta ulkomuodostaan. Tähti ei nykyään jaksa välittää kehoonsa kohdistuvista ilkeilyistä, sillä hänelle tärkeämpää on huolehtia terveydestään.

Gomez jatkoi puhumista kehonkuvastaan ja näpäytti vielä kiusaajia.

– En ole malli enkä koskaan tule olemaankaan. Halusin vain kertoa tämän teille ja kiittää tuestanne ja ymmärtämisestä. Jos et ymmärrä, voit mennä pois, koska rehellisesti en usko, että kehojen tai jonkun muun asian häpäiseminen ihmisessä hyödyttää ketään.

– En välitä enää painostani, sillä loppupeleissä jollakin on aina siihen jotain sanottavaa. ”Olet liian laiha, olet liian lihava, tuo ei istu päällesi”, blaa, blaa, blaa, Gomez kertoi Peoplen mukaan aiemmin sairauteensa ja kokemaansa kehovihaan liittyen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?