Ensitreffit alttarilla -pari Sami ja Henna: vauva tulossa!

Pari julkisti ilouutisen herttaisen kuvan saattelemana.

Henna ja Sami osallistuivat Ensitreffit alttarilla -ohjelman kahdeksannelle tuotantokaudelle, jota esitettiin MTV3-kanavalla syksyllä 2021.

18.2. 18:03

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutut Sami ja Henna odottavat esikoistaan. Pari julkisti onnellisen uutisen Instagramissa lauantaina.

Henna julkaisi hellyttävän yhteiskuvan, jossa Sami halaa häntä ja pitelee hellästi vatsasta. Vauvan laskettu aika on kesällä.

– Näyttää siltä, että meille olisi tulossa vauva. Ollaan tästä superonnellisia. Raskaus on ollut tähän mennessä nimensä mukaisesti aikas raskas, mutta onneksi voiton puolella jo ollaan ja kesäkuu lähenee vauhdilla (vaikkei siltä ehkä tunnu, jos katsoo ikkunasta ulos), Henna kirjoittaa päivityksessään.

– Suuri unelma on käymässä toteen, mikäli onni pysyy meidän puolella – jännää, hän jatkaa.

Pariskunta on saanut rutkasti onnitteluviestejä.

MTV:n suosikkiohjelmassa toisensa löytäneet Henna ja Sami kohtasivat alttarilla ja löysivät pian syvän yhteyden ja rakastuivat. Pari vaikutti ohjelmassa suorastaan unelmaparilta, jonka suhde syveni nopeasti. He muuttivat pian yhteen ja kertoivat rakastavansa toisiaan.

Parin suhde ei kuitenkaan ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. He ovat kertoneet avoimesti suhteen kriisistä. Henna kirjoitti lokakuussa omalla Instagram-tilillään, että pari jopa pohti eroa.

– Kuluva vuosi on ollut meille tosi haastava monesta syystä johtuen. Jossain vaiheessa yhteiselo tuntui niin hankalalta, että pohdittiin kannattaakohan meidän enää kovin kauaa jatkaa.

Henna on kertonut julkisuudessa mielenterveysongelmistaan, jotka myös vaikuttivat suhteeseen.

– Huomasin myös, että meidän vaikeudet jarrutti henkilökohtaista toipumistani, ja siinä kohtaa päätin että jos ei meidän suhteessa pian tuu selkeää muutosta parempaan, niin yhteiselle matkallemme on laitettava stoppi – terveys ennen kaikkea, sitä priorisoimme kumpikin.

Hennan mukaan pari päätti kuitenkin sitkeästi pysyä yhdessä. Vaikeuksien jälkeen saivat suhteen kukoistamaan uudestaan.

– Meidän kohdalla oon vaan tosi onnellinen siitä, että se toivottu käännekohta lopulta tuli ja meidän on taas hyvä olla yhdessä. Tahdonvoiman lisäksi meillä oli varmaan myös jotain taikapölyä matkassa mukana, ken tietää, Henna kirjoitti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?