Portion Boys paljastaa, millainen UMK-esitys heiltä on tulossa – näin he ajattelevat kiusaamiskohusta nyt

Portion Boys valittiin Iskelmä Gaalassa Vuoden yhtyeeksi ja Vuoden viihdyttäjäksi. Suosittu yhtye ei odottanut voittavansa mitään.

Portion Boys iloitsi voittamastaan palkinnosta Iskelmä Gaalassa.

17.2. 21:48

Suosittu yhtye Portion Boys saapui Iskelmä Gaalaan jännittävissä tunnelmissa, sillä yhtye oli vain tunteja aiemmin ollut vielä Tukholmassa.

– Tulimme suoraan Abi-risteilyltä tänne ja siinä oli vähän jännityksen tuntua ilmassa, että ehditäänkö, Tiina Forsby kertoo IS:n haastattelussa.

Yhtye palkittiin gaalassa Vuoden yhtyeeksi sekä Vuoden viihdyttäjänä. Bilebändinä tunnettuun Portion Boysiin kuuluvat Kenraali Vahva, El Meissel, A.P. Vuori, JaloTiina sekä Taiteilija Nieminen eivät ennen gaalaa kuitenkaan osanneet odottaa voittoa.

– Palkintojen suhteen ei mitään odotuksia. Mutta olemme ensimmäistä kertaa esiintymässä Iskelmä Gaalassa ja livebändin kanssa vielä, yhtye kommentoi.

Bilebändinä tunnettu Portion Boys palkittiin Iskelmä Gaalassa Vuoden yhtye- sekä Vuoden viihdyttäjä -palkinnoilla.

Yhtye joutui taannoin pienen kohun keskelle, kun Tiina joutui kiusaamisen kohteeksi. Hän sai sosiaalisessa mediassa useita törkyviestejä, joista hän kertoi tekevänsä rikosilmoituksen.

Nyt yhtyeen jäsenet kertovat jättäneensä kiusaamiskommentit taakseen.

– Sanotaan näin, että kyllä koen, että meidän omassa päässämme ainakin se tilanne on rauhoittunut. Olemme tietoisesti pyrkineet jättämään sitä taka-alalle, jotta pääsemme keskittymään oleelliseen eli tekemään UMK-finaalilavalle meidän näköisemme paras suoritus, Tiina kommentoi kohua.

Lue lisää: UMK-finalisti Portion Boys avautuu Instagramissa jäseneensä kohdistuneesta massiivisesta kiusaamisesta – ”Mikä näitä ihmisiä oikein vaivaa?”

Yhtye haluaa keskittyä positiivisempiin asioihin. UMK-finaalia he odottavat innolla, mutta pienellä jännityksellä. Yhtye esiintyy finaalissa viimeisenä, joten he joutuvat odottamaan vuoroaan koko finaalin ajan.

– Ei tule olemaan helppoa odotella.

Taiteilija Nieminen, El Meissel, JaloTiina, A.P. Vuori sekä Kenraali Vahva Iskelmä Gaalan punaisella matolla.

Yhtye on treenannut kilpailua varten ahkerasti ja luvassa on heidän mukaansa näyttävä show.

– Erittäin energinen, siellä on jotain yllätyksiä. Iloinen ja energinen, meidän näköinen.

Lue lisää: Portion Boysin UMK-kappale julki – viisufanit riehaantuivat: hillitön yhtäläisyys hittielokuvaan

Muiden esityksiä yhtye kehuu myös vuolaasti ja kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että he ovat päässeet kovaan joukkoon kilpailemaan.

– Toivoisin, että tänä vuonna lähtisi suomenkielinen biisi edustamaan, Tiina kertoo ja nimeää Benjamin Peltosen, Käärijän ja Kuumaa-yhtyeen kappaleet kysyttäessä suosikeikseen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?