Priscilla Presley ja tyttären­tytär Riley Keough eivät ole puhe­väleissä – riita perinnöstä syvenee

Lisa Marie Presleyn tytär Riley Keough on lähteiden mukaan surullinen, koska tietää, ettei hänen äitinsä olisi halunnut julkista riitelyä kuolemansa jälkeen.

Priscilla Presley ja Riley Keough eivät läheisestä sukulaisuussuhteestaan huolimatta ole enää edes puheväleissä.

19.2. 9:02

Lisa Marie Presleyn perinnöstä syntynyt riita on lehtiväitteiden mukaan aiheuttanut kitkaa edesmenneen tähden äidin ja tyttären välille, kertoo Entertainment Tonight.

Priscilla Presley jätti tammikuussa hakemuksen, jossa hän kyseenalaistaa tyttärensä asiakirjoihin vuonna 2016 oletetusti tehdyn muutoksen, joka syrjäyttää hänet tyttärensä edunvalvojana. Muutoksen yhteydessä Lisa Marien tytär Riley Keough ja jo edesmennyt poika Benjamin Keough nimettiin edunvalvojiksi.

– Viimeiset viikot ovat olleet hyvin raskaita Rileylle ja Priscillalle. Riley suree äitinsä menetystä ja on murtunut, koska hän joutuu samalla käsittelemään luottamuskiistaa perheenjäsenen kanssa, lehden tavoittama lähde kertoo.

Priscilla Presley ei halua menettää asemaansa Lisa Marien perinnön edunvalvojana.

Priscilla on lehden mukaan vakuuttunut, että hän voittaa oikeudessa.

– Riley ja Priscilla eivät kommunikoi henkilökohtaisesti tällä hetkellä, vaan kommunikointi tapahtuu asianajajien kautta.

Lisa Marien tytär Riley Keough on surullinen perheensä julkisesta välienselvittely.

Lisa Marien tytär on lehden mukaan surullinen julkisen riitelyn vuoksi.

– Hänen äitinsä ei koskaan olisi halunnut tätä. Riley on todella stressaantunut tällä hetkellä.

Priscilla väittää oikeuteen toimitettujen asiakirjojen mukaan, ettei vuoden 2016 asiakirjoilla oleva allekirjoitus ole sopiva Lisa Marien aiempien allekirjoitusten kanssa. Hänen mukaansa muutosta ei koskaan vahvistettu notaarilla, eikä asiakirjoja toimitettu hänelle Lisa Marien elinaikana vuoden 2010 sopimuksen mukaisesti.

Priscilla vaatii oikeutta vahvistamaan vuonna 2010 tehdyn sopimuksen, jonka mukaan edunvalvojina ovat hän ja Lisa Marien ex-manageri Barry Siegel, jonka Priscilla uskoo jättävän tai jo jättäneen tehtävänsä edunvalvojana.

Tammikuun 12. päivä menehtynyt Lisa Marie ei vuonna 1993 vastaanottanut isänsä Elvis Presleyn jättiperintöä, vaan perusti perintöä hallinnoivan säätiön eli omistusjärjestelyn, jossa oli mukana edunvalvojia.

Jo aiemmin vahvistettiin, että Lisa Marien tyttäret Riley ja 14-vuotiaat kaksoset Harper ja Finley perivät Graceland-kartanon.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?