Alastomat selviytyjät -kisaajan penis paloi

Sam Mouzerin päätös nukkua nuotion vieressä Alastomat Selviytyjät -sarjan kuvauksissa osoittautui pahemman luokan virheeksi.

Sam Mouzer nukahti nuotion viereen. Se oli virhe.

18.2. 15:17

Amerikkalaisen Alastomat selviytyjät -realitysarjan kuvauksissa sattui kivulias vahinko, jonka osanottaja Sam Mouzer varmasti muistaa ikuisesti.

Sarjassa ideana on, että täysin alastomat osallistujat pyrkivät selviämään vaihtuvissa kohteissa ilman rihman kiertämää. Tämä luonnollisesti vaatii lämpöä, jota Mouzer yritti hankkia nukkumalla nuotion vieressä.

Ratkaisu oli kuitenkin pahemman luokan virhe. Mouzer heräsi uniltaan siihen, kun nuotiosta sinkosi tulinen hiili suoraan hänen penikseensä.

TMZ:n jakamalla videolla Mouzer säpsähtää hereille kivunhuutojen saattelemana. Paikalle jouduttiin kutsumaan tuotantotiimin lääkintähenkilöt, jotka varmistivat, ettei Mouzerin alapää vaurioitunut nuotion voimasta niin pahasti, että se voisi tulehtua.

Tilanteesta selvittiin lopulta pitkälti säikähdyksellä.

Mouzer palasi turvallisesti kotiinsa Britanniaan selvittyään ohjelmassa 21 päivää New Mexicon syrjäseuduilla. Hän kertoo TMZ:lle, että kärsimästään vahingosta huolimatta hänen genitaalinsa ovat yhä toimintakykyiset.

Pysyvä muisto kivuliaasta palovammasta kuitenkin jäi.

– Samasta sarjasta tuttu Matt Wright sanoo, että ohjelmasta saadut arvet tai naarmut ovat tavallaan Alastomat selviytyjät -tatuointeja. Minulla nyt vain on sitten tällainen ”tatuointi” vähän herkemmällä alueella, mitä en vaikka pubissa ihan heti esittelisi, Mouzer toteaa naureskellen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?