Rikkaissa ja rahattomissa nähty Mikko Almgren paljastaa mielipiteensä kulissien takaisesta seikasta – ”Ohjelmassa ei ehkä nähdä ihan koko totuutta”

Mikko Almgren kisaa Diilin uudella kaudella, mutta aiemmin hänet on nähty jo Rikkaissa ja rahattomissa.

6.3. 8:05

Bisnesreality Diilissä nähdään tapahtuma-alan yrittäjä Mikko Almgren, 47, Heinlahdesta. Almgren on intohimoinen moottoriharrastaja. Hän on opiskellut saksankielistä ulkomaankauppaa sekä Suomessa että Saksassa, ja pyörittänyt omaa yritystään jo lähes 20 vuotta. Yritys järjestää erilaisia tapahtumia moottoriradoilla ja kartingin parissa ympärivuotisesti.

Diiliin Almgren lähti mukaan haastamaan itseään.

– En hirveän paljon usko, että monikaan lähti hakemaan Diilistä työpaikkaa. Toki lähdin voittamaan tätä hommaa.

Jaajo Linnonmaan mielenkiinnon Almgren uskoi herättäneensä sillä, ettei hän jäänyt roikkumaan taustalle.

– Teet vaan niin hyvin kuin osaat. Koko ajan piti vetää täysillä – aamusta iltaan.

Isoin haaste ohjelmassa oli iso ryhmä ja sen jäsenten väliset kemiat.

– Oli laaja porukka ja kaikki olivat erilaisia. Oli haaste, että saatiin pidettyä porukka kasassa. Sanoinkin jossain kohtaa, että olisi helpompi vahtia viittä kettua.

Almgrenille Diili oli täynnä uusia bisnesmahdollisuuksia.

– Tärkeintä oli, että ohjelma toi tosi paljon uusia juttuja tulevaisuuteen. Niitä yhteistyökuvioita toteutetaan jo. Meillä lähtee ihan kohtapuolin homma käyntiin kiertuerekkojen kanssa. Ensi kesälle on jo 20 viikonloppua myyty. Ohjelmassa oli kovia tyyppejä mukana, niin oli helppo lähteä rakentamaan tällaistakin kuviota.

Almgren ei ole ensimmäistä kertaa kameran edessä. Hän osallistui perheineen Rikkaat ja rahattomat -ohjelmaan viime syksynä.

– Olimme aluksi, että ei haeta, ei ole meidän juttu. Tuottajat sitten pommittivat pari kuukautta. Kysyttiin lapsilta, että onko tämä ok ja he vastasivat myöntävästi. Ihan hyvä homma se lopulta oli. Saimme 98 prosenttisesti hyvää palautetta. Oltiin vain sellaisia aitoja ihmisiä, joita ollaan.

Almgrenit jättivät rahattomille 1 600 euron viikkobudjetin.

– Formaatin nimi voisi olla kyllä joku toinen, vaikka Perheet vaihtoon. Tuo rahasumma on aina vähän, että miten sen laskee. Moni on kysynyt, että mistä se summa tulee? Se tulee vähän sieltä ja täältä. Ohjelmassa ei ehkä nähdä ihan koko totuutta.

Diili Nelosella ja Ruudussa maanantaina klo 21 alkaen.

Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?