Pia Nykänen pääsi kotiin sairaalasta – toivoo sairastelun jäävän nyt taakse

Pia Nykänen joutui viime viikolla sairaalaan kovien vatsakipujen vuoksi.

Pia Nykänen joutui viime viikolla leikkaukseen, mutta on nyt päässyt kotiin sairaalasta.

15.2. 17:17

Mäkikotka Matti Nykäsen leski Pia Nykänen on päässyt kotiin sairaalasta. Nykänen joutui viime viikolla sairaalaan puhjenneen umpisuolen vuoksi.

Tiistaina Nykänen päivitti Instagram-tililleen kuvan koirastaan ja kertoi päässeensä kotiin. Keskiviikkona hän lisäsi vielä uuden kuvan ja kertoi samalla mietteitään rankasta viikostaan.

– Kun ja jos tästä selviän, toivon niin kovasti sairastelujen olevan hetkeksi taakse jäänyttä aikaa, Nykänen kirjoittaa.

– Fyysisesti kuin henkisesti voimat poissa.

Kommenttikentässä moni toivottaa Nykäselle voimia parantumiseen.

– Kyllä kaikki tulee kuntoon, olet vahva.

– Kyllä sä toivut. Anna vähän aikaa itsellesi. Kaikki ei tapahdu heti tässä ja nyt.

Nykänen kertoi viime viikolla sosiaalisessa mediassa joutuneensa sairaalaan, mutta ei heti kertonut syytä. Hän kertoi kärsineensä kovista vatsakivuista, joiden syyksi paljastui myöhemmin puhjennut umpisuoli.

– Yö meni torkkuen. Kivut jäivät leikkauspöydälle. Nälkä alkaa kaivaa mahassa, syönyt viimeks sunnuntaiaamuna, Nykänen kirjoitti erään päivityksen yhteydessä.

Viime vuonna Nykänen osallistui Pippa Laukan luotsaamaan Olet mitä syöt -ohjelmaan. Silloin Nykäsen lähinnä makkarasta, juustosta ja suklaasta koostunut ruokavalio sai tunnetun lääkärin kauhistelemaan.

– Äiti ei juo ikinä vettä ja liikkuu aika vähän. Olen huolissani äidin ruokavaliosta. Äidillä on Crohnin tauti ja rasvaista ruokaa pitäisi välttää, Nykäsen lapsi kertoi jaksossa.

– Halusin selvittää kehoni kunnon, ja terveydestäni paljastuikin yllättävän monta asiaa. Kuvittelin olevani paremmassa kunnossa, mutta ei se ollutkaan niin, Nykänen kertoi IS:lle Olet mitä syöt -ohjelman pressitilaisuudessa.

Ohjelmassa Nykänen alkoi noudattamaan terveellisempää ruokavaliota, mutta myönsi myöhemmin alkaneensa jälleen syömään enemmän vanhojen tottumustensa mukaan.

– On tullut syötyä grillimakkaraa, eli olen sortunut. Kasvikset kyllä kuuluvat jollain tavalla koko ajan elämään.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?