Ville Valo kertoo Annassa harvinaislaatuisesti parisuhteestaan – näin arki sujuu Christel-rakkaan kanssa

Ville Valo on seurustellut kuusi vuotta avopuolisonsa kanssa.

Kuvassa Christel Karhu ja Ville Valo vuonna 2017.

15.2. 11:29

Muusikko Ville Valo on seurustellut jo tovin aikaa mallina työskentelevän Christel Karhun kanssa.

Soolouraa tekevä Valo on pysynyt hyvin vaitonaisena yksityiselämästään, mutta tuoreessa Anna-lehden haastattelussa hän kertoo parisuhdearjestaan. Lehden mukaan kuusi vuotta yhdessä ollut pari tapasi juhlissa yhteisen tuttavan kautta.

Anna-lehden mukaan Valon arki on viime vuodet koostunut rauhallisesta ajanvietosta tyttöystävän kanssa yhteisessä kodissa Helsingin Meilahdessa.

– Yhteiselomme on rentoa. Kun toisen kanssa tulee hyvin juttuun, arkisen tekemisen ei tarvitse olla ihmeellistä, Valo kertoo Annassa.

Kaksikko pelaa korttia, juttelee ja ajelee ympäriinsä autolla.

– Dingoa lainatakseni: elämä on helppoa, kun on joku, josta pitää kii, Valo kiteyttää haastattelussa.

Muusikko on puhunut julkisuudessa vuosien takaisesta raitistumisestaan sekä tupakoinnin lopettamisesta. Anna-lehdessä Valo mainitsee, että tällä hetkellä hän pyrkii eroon kofeiinittomasta kahvista.

– Kahvi, bisse ja rööki muodostivat rituaalin, joka teki heräämisestä kammottavan hidasta. Elävien kirjoihin päästäkseni minun piti saada tietty määrä kahvia ja tupakkaa. Nykyään juon kofeiinitonta kahvia, mutta yritän päästä siitäkin eroon, Valo kertoo Annassa.

VV-artistinimellä musiikkia tekevä Valo julkaisi tammikuussa sooloalbumin Neon Noir.

Rokkari kertoi hiljattain Ilta-Sanomille, että keikka-arjessa kaikki muuttui 15 vuotta sitten kertaheitolla.

– Olen varmaan tehnyt (koko urallani) rundeja enemmän selvin päin kuin jurrissa, hän sanoi haastattelussa.

– Kilpailu on niin kovaa, että ei ole mahdollisuutta bailata rundilla, jos haluaa olla hyvässä iskussa. Koen, että itselle jodlaaminen on omempi juttu kuin oluen litkiminen. Vedän rundeilla streittiä linjaa.

Myös tupakoinnin lopettamisella on ollut merkittäviä vaikutuksia.

– En ole röökannut vuosiin. Se vaikuttaa laulamiseen niin, että hapenottokyky on parempi ja pystyn laulamaan pidempiä ääniä hengästymättä. Samoin kun pystyn kävelemään portaita hengästymättä, ihan kuin minulla olisi kolmasosan isommat keuhkot. Se on iso ero.

Valon mukaan hän ei kuitenkaan kadu nuorena tekemiään valintoja.

– En loppupeleissä kovin monta päivää vaihtaisi pois. Ilman niitä oppitunteja en olisi tässä. Välillä pitää mennä kantapään kautta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?