Anna: Maria Ylipää avautuu vauvan saamisesta nelikymppisenä – raskausoireet muuttuivat

Näyttelijä Maria Ylipää, 41, odottaa kolmatta lastaan.

Maria Ylipäällä on entuudestaan kaksi lasta.

15.2. 16:01

Näyttelijä Maria Ylipää odottaa kolmatta lastaan muusikkopuolisonsa Matti Pentikäisen kanssa.

Ylipää, 41, kertoo tuoreessa Anna-lehden haastattelussa uskovansa, että vauvan saaminen nelikymppisenä on isompi elämänmuutos kuin äidiksi tuleminen nuorena.

– Perheemme on ollut olemassa nykyisellään jo vuosia, ja kohta kaikki alkaakin tietyllä tavalla alusta. Silti se on kaiken väärti, tämä etuoikeus saada seurata vielä yhden ihmisen saapumista maailmaan ja kasvamista aikuisuuteen, näyttelijä kuvailee Annassa.

Hän kertoo lehdelle haaveilleensa kolmannesta lapsesta pitkään.

– Puolisoni Matin kanssa olemme aina jakaneet haaveen isosta perheestä. Tätä kolmatta märehdin silti kolme vuotta – tiedän kokemuksesta pikkulapsiarjen ja työn yhdistämisen olevan vaikea palapeli, hän ruotii Annassa.

Ylipään mukaan odotukseen on liittynyt aiemmista raskauksista tutun pahoinvoinnin lisäksi monia vaivoja ja jatkuvaa sairastelua. Hän on parhaillaan mukana Aallonmurtajan ja Koskinen-sarjan kuvauksissa.

– Olen suunnittelut ottavani vauvavuoden rauhallisesti. Tunnen kuitenkin itseni, joten kalenterissa on merkitty jokunen työtehtäväkin. Ensi kesänä otan käärön mukaani ainakin Koskisen viimeisten jaksojen kuvauksiin, hän kertoo Anna-lehdelle ja sanoo jäävänsä äitiyslomalle maaliskuussa.

Laulaja ja näyttelijä Maria Ylipäällä on puolisonsa Matti Pentikäisen kanssa 15- ja 9-vuotiaat tyttäret.

Ylipään kolmas raskaus paljastui marraskuussa, kun Turun Kaupunginteatteri tiedotti Ylipään äitiyslomasta sivuillaan. Ylipäällä oli päärooli Hiljaiset sillat -musikaalissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?