Bam Margera väitti saaneensa Elviksen sormuksen ja viitan – Priscilla Presley suivaantui

Suomessakin useasti nähty Jackass-tähti väitti saaneensa Priscilla Presleyltä itse rockin kuninkaan omaisuutta. Elviksen ex-vaimo on asiasta eri mieltä.

Priscilla Presley (vas.) ei arvostanut Bam Margeran vierailua kotiinsa.

15.2. 12:33

Takavuosien tv-tähti ja Suomessakin tuttu näky Bam Margera on jälleen aiheuttanut tekosillaan kohua.

Vuosikausia päihde- ja mielenterveysongelmista kärsinyt Margera onnistui tällä kertaa suututtamaan Priscilla Presleyn. Kaikki alkoi siitä, kun Margera julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan Presleyn kanssa viime viikolla.

Tämä kuva oli osa sarjaa, josta ainakin osa oli kuvattu Presleyn asunnolla. Toisessa kuvassa 43-vuotias Margera viettää aikaa muusikko Navarone Garibaldin, eli Presleyn 35-vuotiaan pojan, kanssa.

Presley kuitenkin julkaisi tiistaina lausunnon, jonka mukaan hän ei koskaan kutsunut Jackass-sarjasta maailmanmaineeseen ponnistanutta Margeraa kotiinsa. Lisäksi edesmenneen rockin kuninkaan Elvis Presleyn ex-vaimo vaikuttaa tulistuneen väitteistä, joita Margera on vierailustaan levittänyt.

Margera oli aiemmin tässä kuussa väittänyt TMZ:lle, että Presley olisi antanut hänelle Elvikselle kuuluneen sormuksen sekä viitan. Presleyn mukaan mitään tällaista ei kuitenkaan ole tapahtunut, eikä hän edes tunne Margeraa.

– Kun poikani kysyi, että saako hän tuoda ”uuden kaverin” käymään, en tiennyt kuka hän oli tai että hän päätäisi myöhemmin jakaa kuvia tai valheellisia tarinoita, 77-vuotias Presley kertoo Peoplen siteeraamassa lausunnossa.

Presleyn mukaan Margera ilmaantui paikalle ja ”puhui tauotta” tekemisistään, vaikeuksistaan ja pyysi yhteiskuvaa isälleen, jonka hän kertoi olevan ”iso fani”. Lisäksi Presley sanoo Margeran kuvanneen hänen kodissaan luvatta.

– En missään kohtaa vierailun aikana antanut hänelle mitään Elviksen omaisuutta. Minä en koskaan epäkunnioittaisi Elvistä, elämäni rakkautta, antamalla pois jotain hänelle kuulunutta. Minä suojelen niitä fanien vuoksi, Presley sanoo.

Bam Margera (keskellä) vanhempiensa Philin ja Aprilin kanssa.

Sittemmin Margera on kuitenkin pyörtänyt sanansa. Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa hän jakoi julkaisun, jossa hän myönsi sormuksen sekä viitan olleen peräisin Garibaldilta, eikä suinkaan hänen äidiltään. Niiden oli määrä päätyä Margeran isän, Phil Margeran, ”Elvis-kokoelmaan”.

– Olen pahoillani ja häpeissäni, että käyttäydyin kuin ääliö, Margera kirjoitti Instagram-julkaisunsa saatetekstiin.

Jokseenkin erikoisena anteeksipyyntönä Margera kertoi aikovansa teettää 10 000 dollarin arvoisen Heartagram-kaulakorun Garibaldille. Kuten monet suomalaiset tietävät, ”heartagrammi” on Ville Valon suunnittelema HIM-yhtyeen logona toiminut symboli.

Margera ja Valo olivat vuosia sitten hyviä ystäviä, mutta sittemmin miesten välit ovat pitkälti katkenneet. Suomalaisbändien fanittamisensa kautta Margeran tuttavapiiriin ovat kuuluneet myös 69 Eyes -yhtyeen Jussi69sekä Hanoi Rocks -kitaristi Andy McCoy.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?