Podcast: Temppareissa ihastuneet Joanna ja Nero paljastavat seurustelevansa – Joanna lataa suorat sanat entisestä suhteestaan

Joannan ja Neron rakkaus leimahti Temptation Islandilla, kun Joanna oli vielä yhdessä Leon kanssa.

16.2. 14:53

Ex-poikaystävänsä Leon kanssa Temptation Islandille lähtenyt Joanna löysi viettelysten saarelta uuden rakkauden. Joanna ihastui kuvauksissa Neroon,ja samalla hänen ja Leon suhde päättyi.

Nyt Joanna ja Nero kertovat OMG! goes Tempparit -podcastissa, että heidän ihastuksensa syventyi kuvausten jälkeen seurusteluksi.

– Alettiin tossa kesällä seurustelemaan, Joanna kertoo podcastissa.

– Vaikka kaikki ei olisi uskonut, niin näin tapahtui.

Joannan ja Neron mukaan he tuntuvat sopivan hyvin yhteen. Pari ei asu vielä yhdessä, mutta muutto saman katon alle on suunnitelmissa.

– Aina välillä pohditaan, että mitä jos ja onko se mahdollista, mutta on se varmasti myöhemmin, Nero sanoo.

– Haluttiin muutenkin odottaa, että kaikki Temppari-jaksot tulee ulos ennen kuin mietitään tuollaista, Joanna lisää.

Lue lisää: Temppareissa kihlautuneet Disa ja Leo: Ero! Kohupari paljastaa podcastissa, mitä tapahtui kuvausten jälkeen

Joannan ja Leon viimeinen iltanuotio Temptation Islandilla päättyi yksimieliseen eroon.

Joannan mukaan viimeinen iltanuotio Leon kanssa oli hänelle todella jännittävä, sillä molemmat olivat hölmöilleet tahoillaan. Leo oli kosinut Disaa ja Joanna oli rikkonut rajat Neron kanssa.

Joannan mukaan jo ennen Temppareiden kuvauksia oli tapahtunut paljon, eikä pari lähtenyt saarelle kovin hyvissä asetelmissa. Hän väittää, että Leo oli kieltänyt häntä puhumasta tietyistä asioista tv-kamerojen edessä.

Kuvausten jälkeen Leon suunnitelmissa oli hakea tavaransa Joannan luota. Joannan mukaan Leo haki omaisuutensa kuitenkin vasta noin neljä kuukautta sen jälkeen, kun pari palasi Temppareista. Leo kertoi OMG!-podcastissa, että hän ja Disa viettivät yhdessä villin kesän, jonka jälkeen heidän suhteensa päättyi.

Joannan mukaan hän tajusi Tempatation Islandilla, ettei suhde Leo kanssa ollut hänelle hyväksi.

– Kun juttelin psykologin kanssa siellä ja kerroin kaikkea, mitä Leo on käskenyt sanomaan ja olla sanomatta, niin siinä tuli vasta konkreettisesti se, että kuinka se ihminen pystyy kontrolloimaan ja manipuloimaan mua, Joanna pamauttaa.

Eron jälkeen Joanna ja Leo ovat puhuneet läpi erimielisyyksiään ja asioita, joita suhteessa tapahtui. Joannan mukaan Leo on myös pyytänyt anteeksi asioita, joita hän on sanonut televisiossa.

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin Nelosella kello 21. OMG! goes Tempparit kuunneltavissa Suplassa. IS, Nelonen ja Supla kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?