Uniikki julkaisi imelän pusukuvan – ”Hyvää ystävänpäivää”

Räppäri Uniikki eli Dan Tolppanen juhlisti ystävänpäivää Instagram-tilillään.

Uniikki eli Dan Tolppanen on seurustellut jo pidempään Sandra-nimisen naisen kanssa.

14.2. 19:15

Räppäri Uniikki eli Dan Tolppanen on juhlistanut ystävänpäivää Instagram-tilillään.

Muusikko julkaisi kuvan, joka on miljööstä päätellen napattu menneen kesän Flow Festivalissa Helsingissä. Mukana Tolppasen kanssa poseeraa hänen tyttöystävänsä Sandra.

Ensimmäisessä kuvassa kaksikko poseeraa levein hymyin varustettuna, mutta toisessa he innostuvat pussailemaan kameralle.

– Hyvää ystävänpäivää, artisti kirjoittaa sydänemojilla varustettuna kuvan saatetekstinä.

Samat terveiset Uniikki välitti myös tilinsä 24 tuntia näkyvillä olevissa tarinoissa. Tällä kertaa ystävänpäivän toivotteluiden kohteena ei ollut pelkästään tyttöystävä, vaan kaikki räppärin seuraajat.

Uniikki paljasti suhteensa nykyiseen tyttöystäväänsä Ilta-Sanomille viime vuoden helmikuussa. Noihin aikoihin he olivat seurustelleet jo ”useamman kuukauden” ja asuivat yhdessä, joten vuosipäivää pariskunta on myös ehtinyt viettää.

– On ollut tosi kivaa ja hän on tosi mukava tyyppi. Sanotaanko vaikka, että tapasimme duunien kautta, Uniikki kertoi tuolloin IS:lle.

Ensimmäisen yhteiskuvan muusikko julkaisi viime kesänä pariskunnan matkalta Las Vegasiin.

Ennen Sandraan tutustumista Uniikki ehti olla sinkkuna vain hetken. Edellisen kumppaninsa kanssa hän seurusteli vuodesta 2017 joulukuuhun 2020. Ennen tuota suhdetta Tolppasen kihlattu oli fitnesstähti Eevi Teittinen, joka on sittemmin löytänyt rinnalleen vapaaottelija Teemu Packalenin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?