Näin Antti Holma kommentoi tv-peniksestään syntynyttä kohua

Oliko tv-kohtauksessa nähdyssä kohtauksessa aito sukupuolielin vai ei? Näin vastaa Antti Holma.

Antti Holma esittää Myrskyn jälkeen-sarjassa apulaispoliisipäällikkö Kari Marjamaata, joka riisuu housunsa tv-studiossa.

10.2. 20:17

Ilta-Sanomat kertoi torstai-iltana lahtelaisesta Markuksesta, joka oli järkyttynyt, kun tv-ruudulle lävähti yhtäkkiä Antti Holman esittämän hahmon sukupuolielin.

Kyseessä oli Myrskyn jälkeen -sarjan jakso, joka esitettiin Yle TV2 -kanavalla iltapäivällä ennen lastenohjelmia. Kohtaus sai runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa, ja osa pahoitti mielensä.

Lue lisää: Lahtelainen Markus vaihtoi television kanavaa iltapäivällä – järkyttyi eteen lävähtäneestä Antti Holman peniksestä

Holmalta keskustelu ei suinkaan jäänyt huomaamatta. Iltalehdelle näyttelijä sanoi, että kohtauksessa ei ollut hänen aito peniksensä.

– Tässä tapauksessa kysymys oli kuitenkin proteesista, joka oli valmistettu kustannussyistä Latviassa silikonista ja vanhoista sukkahousuista, mutta niin taidokkaasti, että kyllä sillä mielen saa pahoitettua, Holma kertoi IL:lle sähköpostitse.

Tarina ei kuitenkaan päättynyt siihen. Ilta-Sanomille Holma nimittäin viestitti myöhemmin toisenlaisen lausunnon.

– Ei missään tapauksessa ollut proteesi! En tiedä mistä moinen juoru on saanut alkunsa. Vehjettä on kyllä jälkitöissä digitaalisesti pienennetty, sillä se oli Ylen sensuuriosastolle liian groteskin kokoinen, IS:n tavoittama Holma muotoilee sähköpostitse.

Iltalehdelle Yhdysvalloissa asuva mies näpäytti olevansa ”iloinen” huomiosta.

– Minulle on aina ilo, kun vehkeeni on tapetilla varsinkin siellä sodan runtelemassa Euroopassa. Se kertoo minusta siitä, että asiat ovat järjestyksessä.

Minulle on aina ilo, kun vehkeeni on tapetilla varsinkin siellä sodan runtelemassa Euroopassa. Se kertoo minusta siitä, että asiat ovat järjestyksessä.

Kohukohtaus nähtiin kolmiosaisen Myrskyn jälkeen -ohjelman ensimmäisessä jaksossa. Holma esittää vuonna 2017 julkaistussa sarjassa Helsingin apulaispoliisipäällikkö Kari Marjamaata. Kyseisen jakson lopussa apulaispoliisipäällikkö riisuu kesken tv-studiossa tehdyn tunteikkaan haastattelun housunsa.

Apulaispoliisipäällikkö halusi puhutella Suomen kansaa ja kertoa eleellään, että ”poliisin virkapuvun alla ei ole kone, vaan ihminen, poliisi-ihminen, ihan tavallinen ihminen, nahkaa ja karvoja”.

”Minulla on munat niin kuin muillakin”, apulaispoliisipäällikkö parahtaa jaksossa.

Juontaja ja näyttelijä Antti Holma asuu Los Angelesissa.

Lahtelaisen Markuksen mielestä oli kyseenalaista esittää alastonkohtaus tv:ssä koko perheen katseluaikaan.

– Olin ihan yksin, mutta kerrostalossa kun asun, niin tiedän, että täällä on lapsia, jotka katsoivat televisiota, koska putkista kuului ääniä, Markus tuumasi.

Putkiston äänillä Markus viittasi kerrostalonsa huonoon äänieristykseen.

– Varmasti katsoivat. Tuli tavallaan sympatia heitä kohtaan, hän jatkoi.

Ylen TV2:n kanavapäällikkö Sasha Ikonen pahoitteli Markukselle ja mahdollisesti muillekin katsojille syntynyttä mielipahaa.

– Ymmärrän sen hyvin. Joskus näin voi käydä, pahoitteluni.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?