Vanha seksi­kommentti Leonardo DiCapriosta leviää kulovalkean tavoin – 19-vuotias tähti sai vasten­mielisen ehdotuksen

Näyttelijä Mischa Bartonin heittämä kommentti Leonardo DiCapriosta on noussut esille vuosien jälkeen.

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio on jälleen yhdistetty nuoreen mallikaunottareen.

10.2. 13:29

Näyttelijätähti Leonardo DiCaprion rakkauselämä on herättänyt viime päivinä kuohuntaa Hollywoodissa. 48-vuotiaan DiCaprion huhutaan tapailevan 19-vuotiasta mallia Eden Polania. DiCaprion sisäpiiri on kiistänyt romanssihuhut. Polani puolestaan poisti äkisti Instagraminsa, kun huhut hänen ja näyttelijätähden läheisistä väleistä levisivät somessa.

Sittemmin Polanin tili on palannut Instagramiin.

Hollywoodissa on jo pitkään vitsailtu sille, että DiCaprion naisystävät ovat aina alle 25-vuotiaita. Sattumaa tai ei, näyttelijä myös eroaa naisystävistään ennen kuin he ehtivät täyttää 25 vuotta.

DiCaprion ja Polanin ikäerosta on käyty somessa vilkasta keskustelua. Somen vääräleuat ovat vääntäneet vitsiä siitä, ettei Polani ollut vielä edes syntynyt, kun DiCaprion tähdittämä Titanic-elokuva (1997) julkaistiin.

Nyt myös vuosia vanha näyttelijä Mischa Bartonin lehtihaastattelu on lähtenyt leviämään somessa kulovalkean tavoin.

Kyseessä on O.C.-tähden vuonna 2005 Harpers & Queen -lehdessä julkaistu haastattelu, jossa 19-vuotias näyttelijä väittää hänen silloisen tiedottajansa ehdottaneen, että Barton harrastaisi seksiä DiCaprion kanssa.

Mischa Barton kuvattuna vuonna 2005.

Haastattelussa Barton kertoo kohdanneensa tuolloin sinkkuna viihtyneen DiCaprion kuvauksissa. Bartonin mukaan hänen tiedottajansa möläytti, että Bartonin kannattaisi lähestyä DiCapriota.

– Urasi takia, mene ja makaa tuon miehen kanssa, tiedottaja sanoi Bartonille.

Barton sanoi häkeltyneensä ehdotuksesta. 19-vuotias Barton kuvaili, ettei hän ole kiinnostunut vanhemmista miehistä.

– Eikö Leo ole joku kolmekymppinen? Barton sanoi lehdelle.

Buzzfeed kertoo, että populaarikulttuuriin keskittyvä Twitter-tili nosti haastattelun esille, jonka jälkeen se on levinnyt sosiaalisessa mediassa.

– Tämä (haastattelu) ikääntyi hyvin, somessa naljaillaan.

Twitterissä on naureskeltu, että nyt DiCaprio huhujen mukaan todellakin deittailee 19-vuotiasta.

-- Nykyinen tyttöystävä oli muuten kaksivuotias kun Bartonin haastattelu ilmestyi, Twitterissä kommentoidaan.

– Barton piti kolmekymppistä Leonardoa vanhana ja nyt hän on viisikymppinen.

Romanssihuhut ovat innoittaneet ihmisiä keksimään myös erilaisia meemejä DiCaprion ja Polanin ikäerosta.

– Leonardo DiCaprio tapaa seuraavan tyttöystävänsä, meemeissä leukaillaan ja viitataan House of the Dragon -sarjan kohtaukseen, jossa kuningas Viserys jututtaa 12-vuotiasta sukulaistyttöään, josta kaavailtiin hänelle uutta vaimoa.

Monet ovat julkaisseet Twiterissä myös kuvia näyttelijöistä, joilla on sama tai liki sama ikäero kuin DiCapriolla ja Polanilla.

Kuvia on julkaistu etenkin kuvia Last of Us -sarjan päätähdistä Pedro Pascalista, 47, ja Bella Ramseysta, 19, sekä Stranger Thingsin David Harbourista, 47, ja Millie Bobby Brownista, 18.

– Heillä on muuten sama ikäero kuin Leonardo DiCapriolla ja hänen uudella tyttöystävällään, somessa kirjoitetaan.

DiCaprio erosi pitkäaikaisesta naisystävästään Camilla Morronesta elokuussa 2022. Eron jälkeen DiCaprion on yhdistetty huippumalli Gigi Hadidiin, 27, ja malli Victoria Lamasiin, 23.

Lue lisää: Leonardo DiCaprio, 48, palasi vanhoihin tapoihinsa – kuvattiin läheisissä tunnelmissa uuden 23-vuotiaan mallin kanssa

Kun DiCaprio seurusteli mallien Gisele Bündchenin ja Bar Rafaelin sekä näyttelijä Blake Livelyn kanssa, hän erosi ennen kuin naiset ehtivät saavuttaa 25 vuoden iän.

Myöskään muut naisystävät, mallit Erin Heatherton, Toni Garrn, Kelly Rohrbach tai Nina Agdal eivät koskaan jatkaneet suhdetta näyttelijän kanssa 25 ikävuoden jälkeen muutamaa kuukautta enempää.

27-vuotias Gigi Hadid on tiettävästi ”vanhin” nainen, jota DiCaprio on tapaillut.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?