Ben Affleckin murjotuksesta Jennifer Lopezin rinnalla alkoi kuhina – nyt pöytäseuralainen paljastaa, mitä tapahtui

Ben Affleck sai tietää kesken Grammy-gaalan, että hänestä tehtiin taas uusi meemi.

Ben Affleckia ei naurattanut Trevor Noahin jutut.

10.2. 15:00

TikTok-käyttäjä @almostannna istui Grammy-gaalassa hetken aikaa samassa pöydässä Jennifer Lopezin ja hänen puolisonsa Ben Affleckin kanssa. Lopez iloitsi ja hymyili, mutta Affleck näytti nurjaa naamaa koko illan ajan.

Samassa pöydässä istuneen Anna-nimisen tiktokkaajan mukaan J.Lo kertoi miehelleen kesken juhlallisuuksien, että tämän happamat ilmeet päätyivät juuri meemiksi. Affleck ei kuitenkaan jaksanut näytellä kiinnostunutta, vaikka hänen murjottavat kasvonsa alkoivatkin kiertää tiuhaan tahtiin internetin eri palstoilla.

Anna oli gaalassa ns. tuolintäyttäjän virassa. Heitä käytetään täyttämään tyhjiä paikkoja erilaisissa televisioitavissa tapahtumissa.

– J.Lo näytti Benille puhelintaan ja totesi: ”Herran jestas kulta, katso tätä meemiä, joka sinusta kiertää netissä”. Affleck totesi siihen: ”Voi ei, taas tätä”, Anna kertoo.

Näyttelijä viittasi mitä todennäköisemmin vuonna 2016 alkunsa saaneeseen ”surullinen Affleck” meemiin, jonka fani hän ei selvästikään ole.

Vieruskaveri jatkoi:

– Affleck sai tietää kesken gaalan, että hänestä on tehty uusi meemi. Hän tiesi sen, eikä silti muuttanut käytöstään. Minusta on hienoa, kuinka hän ei välittänyt koko asiasta. J.Lo piti meemiä hauskana ja Ben oli vain, että ”voi kiesus”.

Yhdessä uusimmista meemeistä Lopezista ja pahantuuliselta näyttävästä Affleckista oli tehty elokuvajuliste. Leffan nimeksi oli keksitty vitsikkäästi Ja he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti.

Myös The Daily Mail huomasi Affleckin murjotuksen ja laittoi huulilta lukijan asialle. Asiantuntija mukaan Lopez kannusti miestään kesken gaalan: ”Lopeta. Näytä ystävällisemmältä. Näytä, että olet motivoitunut.”

Pöytäseurueeseen hetkeksi päässyt TikTok-Anna kertoo, ettei jutellut Affleckin kanssa, koska ”hän ei näyttänyt kauhean iloiselta”.

– En halunnut noloa tilannetta, joten älkää tuomitko minua. Tilanne oli vähän pelottava.

Yahoolle puhunut lähde kertoi heti gaalan jälkeen, että Affleck ja Lopez olivat nauttineet illasta, mutta molemmat ovat kiireisiä tahoillaan, ja varsinkin Affleck oli ollut väsynyt.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?