Britney Spearsin voinnista hälyttäviä tietoja – läheisten salamyhkäinen suunnitelma paljastui: "Pelkään, että hän kuolee"

Sisäpiiritietojen mukaan poptähti Britney Spearsin läheiset yrittivät järjestää väliintulon.

Poptähti Britney Spears vapautui holhouksesta reilu vuosi sitten.

10.2. 10:29

Holhouksesta vapautuneen poptähti Britney Spearsin vointi on ottanut takapakkia, kertovat amerikkalaismediat. Spearsin lähipiiristä kerrotaan, että tähden läheiset yrittivät järjestää väliintulon saadakseen hänelle hoitoa.

Sisäpiirilähteet väittävät TMZ:lle, että läheiset ovat huolissaan siitä, että Spears väärinkäyttää hänelle määrättyjä reseptilääkkeitä. Väitteiden mukaan Spears ei ole ottanut kaikkia hänelle määrättyjä lääkkeitä, vaan pelkästään niitä, jotka ”piristävät” häntä.

– Pelkään, että hän kuolee, Spearsin nimettömänä pysyttelevä läheinen sanoo TMZ:lle.

Lähipiiristä kerrotaan People-lehdelle, että perheen järjestämä väliintulo peruttiin viime hetkellä, kun Spears sai vihiä asiasta. Lähteet väittävät, että Spears suostui kuitenkin tapaamaan lääkärin keskiviikkona.

– Britney on käyttäytynyt yhä epävakaammin ja hänen läheisensä ovat huolissaan. Britney valvoo toisinaan koko yön, nukkuu päivät ja on todella vihainen, Peoplelle kerrotaan.

TMZ:n tietojen mukaan väliintuloa suunniteltiin kuukausien ajan ja tarkoituksena oli, että siihen olisivat osallistuneet ainakin Spearsin puoliso Sam Asghari ja laulajan manageri. Spearsin holhoojana vuosikausia toiminut isä Jamie Spears ei TMZ:n tietojen mukaan ollut mukana suunnittelemassa väliintuloa.

Britney Spears kuvattuna puolisonsa Sam Asgharin kanssa 2018. Pari avioiutui viime vuonna.

Suunnitelmana oli, että Spearsia olisi hoidettu kotona kahden kuukauden ajan.

– Kaikki toivoivat, että Britney saataisi vakuuttumaan siitä, että hän tarvitsee apua, ennen kuin asiat menevät pahempaan suuntaan. He tiesivät, ettei siitä tule helppoa, Peoplelle kerrotaan.

Tammikuussa amerikkalaismediat uutisoivat paikallisten poliisiviranomaisten saaneen useita puheluita faneilta, jotka olivat huolissaan laulajan turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Spears oli äkisti poistanut Instagram-tilinsä ja fanit vakuuttuivat, että jokin on vialla.

Lue lisää: Huolestuneet fanit hälyttivät poliisit Britney Spearsin luo – kommentoi nyt tilannetta

Poliisi tiedotti myöhemmin, etteivät he havainneet syytä huoleen.

Spears oli kaikkea muuta kuin ilahtunut virkavallan saavuttua odottamattomasti hänen kotiovelleen puolenyön aikaan.

– Tämänhetkisessä elämäntilanteessani toivon, että jatkossa fanini ja muut ihmiset, joista välitän valtavasti, kunnioittaisivat yksityisyyttäni, hän kirjoitti Twitterissä.

Poptähti on ”vapautensa” jälkeen julkaissut sosiaalisessa mediassa muun muassa alastonkuvia ja lennokkaita tanssivideoita.

On epäselvää, miksi Spears poisti Instagram-tilinsä. Laulaja on tehnyt näin aiemminkin. Hiljattain hän ilmoitti vaihtavansa nimensä River Rediksi. Tuota ennen raportoitiin välikohtauksesta ravintolassa, jossa Spears kimpaantui häntä kuvanneille ihmisille.

Spears vapautui reilu vuosi sitten isänsä Jamie Spearsin holhouksesta, jossa hän oli ollut viimeiset 13 vuotta. Omien sanojensa mukaan hän ei saanut tuona aikana päättää mistään uraansa tai yksityiselämäänsä koskevista asioista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?