Suvi Pitkänen aloitti uuden elämän Dubaissa puolisonsa kanssa – tältä heidän kotinsa näyttää

Suvi Pitkänen asuu nykyään Dubaissa hulppealla merinäköalalla varustetussa asunnossa.

Suvi Pitkänen luo uraa ja rakentaa uutta arkea Dubain auringon alla.

10.2. 12:28

Yrittäjänä ja dj:nä työskentelevä Suvi Pitkänen ja hänen avopuolisonsa palasivat loppuvuodesta yhteen vajaan vuoden eron jälkeen. It-alalla työskentelevä puoliso pystyy tekemään töitä etänä, joten parin oli mahdollista muuttaa Dubaihin alle kouluikäisen tyttären kanssa. Vanhempi tytär on halunnut käydä koulua Suomessa, mutta hänkin muuttaa kevään mittaan Dubaihin.

– Päätimme antaa tälle suhteelle vielä mahdollisuuden. Nyt tuntuu hyvältä, vaikka onkin ollut muista syistä johtuen rankkaa. Muuton myötä oli tarkoitus aloittaa alusta vaikeampien aikojen jälkeen. Kaikesta uudesta hyvästäkään ei oikein pysty nauttimaan, kun on terveyshuolia, Pitkänen kertoo.

Pitkäsen ulkomaille muuttoa on varjostanut tieto harvinaisesta geenimutaatiosta, joka pahimmillaan aiheuttaa hengenvaarallisen terveysriskin.

Lue lisää: Suvi Pitkäseltä löydettiin hengenvaaran aiheuttava geenimutaatio – ”Sisälläni tikittää aikapommi”

Pitkänen on muuttanut Dubaihin, jossa hänen kotitalossaan on hulppea uima-allas.

Terveyshuolista huolimatta Pitkänen haluaa panostaa uraansa. Hän on julkaissut useita singlejä, ja hänellä on DoubleClap-nettiradiossa elektronisen musiikin ohjelma.

– Haluan nyt keskittyä omaan musiikkiini. Teen dj-keikkoja vähemmän ja valikoidummin, koska yötyö rasittaa sydäntä. Siksi teen mieluummin nyt töitä päivisin.

Siihen onkin avautunut uusia mahdollisuuksia.

– Täällä Dubaissa minua kysellään usein malliksi. En ole tehnyt muotinäytöksiä kymmeneen vuoteen, mutta nyt minua on pyydetty sellaiseenkin.

Pitkäsen kotitalossa Dubaissa on näyttävä aula.

Pitkänen asuu lähellä merta vuokra-asunnossa.

Asunnon makuuhuoneessa on parveke, josta avautuu näköala meren suuntaan.

Pitkänen tuli julkisuuteen osallistuessaan Miss Suomi -kisaan vuonna 2006. Hän on tuttu myös monista tosi-tv-ohjelmista. Pari viikkoa sitten tv-ruudussa päättyi Gossip Mums.

– Tykkään kilpailuformaateista, mutta tällä hetkellä en voi lähteä mihinkään viidakkoon pörräämään. MasterChef VIP tai Tanssii tähtien kanssa -tyyppiset ohjelmat kyllä kiinnostaisivat, Suvi myöntää.

Tieto sairausriskistä vaikuttaa Pitkäsen elämään nyt monella tavalla.

– Suunnittelemme elämää vain pari kuukautta kerrallaan ennen kuin terveystilanteeni selviää tarkemmin. Tarkoitus on kuitenkin rakentaa elämää täällä Dubaissa. Kesäksi tulemme Suomeen, mutta palaamme taas tänne.

Pitkäsen mukaan häntä on kyselty Dubaissa malliksi myös muotinäytöksiin.

Tällä hetkellä koti on vuokrattu kerrostalosta Dubain Marinassa.

– Tästä on ihana näköala merelle ja pihalla iso uima-allas. Saatamme kuitenkin muuttaa syksyllä, koska tarvitsemme lisää tilaa, Suvi ennakoi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?