Piritta Hagman paljastaa Iholla-sarjassa kiusallisen totuuden ensi­treffeistään – viini teki tepposet

Fysioterapeutti Piritta Hagman on mukana Iholla-sarjassa.

9.2. 14:22

Iholla-sarjan uudella kaudella elämäänsä kuvaava Piritta Hagman kertoo ensimmäisistä treffeistään uuden seurustelukumppaninsa kanssa.

Hagman kertoi tammikuun alussa seurustelevansa nykyään koripallovalmentaja Lassi Tuovin kanssa. Hagman erosi pitkäaikaisesta liitosta ex-jääkiekkoilija Niklas Hagmanin kanssa vuonna 2018. Parilla on kolme lasta.

Aiemmin kuvatussa Iholla-sarjassa Hagman kertoo elämäänsä ilmestyneestä, mielenkiintoisesta ihmisestä. Hagmanin mukaan uusi tuttavuus tekee hänen olonsa ”kuplivan jännittyneeksi”.

Samaan aikaan Hagman kuitenkin paljastaa huvittuneena, ettei hän osannut antaa itsestään ensimmäisillä treffeillä parasta kuvaa.

– En ehkä antanut itsestäni ihan edullista kuvaa sen suhteen, kuinka selviän bilettämisestä tai viinin juomisesta, Hagman naurahtaa sarjassa.

Piritta Hagman seurustelee nykyään koripallovalmentaja Lassi Tuovin kanssa.

Epäonni tuntui jatkuvan, sillä fysioterapeuttina toimivan Hagmanin kasvoihin puhkesi näkyvä ihottuma.

– Musta tuntuu, että tää tutustumisvaihe on mennyt niin, että olen taas ollut hyvin arkirealistinen, jopa turkkamainen tässä touhussa, itseensä ironialla suhtautuva Hagman toteaa.

Hagman paljasti IS:lle aiemmin, että rakkauden löytyminen tallentui kameroille ja paljastuu lopulta Iholla-sarjassa. Hagman kertoi, että suhteen salailulla on ollut syynsä. Hän haluaa kunnioittaa entistä, vielä läheistä aviomiestään sekä lapsiaan ja antaa erityisesti lapsille aikaa käsitellä vanhempien avioeroa.

– Sitten kun siitä (tapailusta) alkaa puhumaan, niin ei halua tuoda keskusteluun ketään kauhean aikaisin, koska itsekin vasta totuttelee siihen ajatukseen ja siitä edellisestä irti päästämiseen. Se herättää paljon tunteita matkan varrella.

Alkuun Hagman myös kertoi haluavansa tutustua uuteen ihmiseen rauhassa, kun ei itsekään vielä tiedä, mihin juttu mahdollisesti on menossa.

Iholla-ohjelma TV5-kanavalla ja Discovery+-palvelussa torstaisin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?