Antonio Flores paljastaa, miten Pekka Haavisto suhtautuu hänen ”rennompaan puoleensa” – tällaisen kommentin ulkoministeri heitti puolisonsa glitterpaidasta

Antonio Flores on sujuvasti niin tosi-tv-kameroiden edessä kuin illallisella Presidentinlinnassakin. Hän kertoo puolisonsa Pekka Haaviston tukevan häntä tilanteessa kuin tilanteessa.

Suositun Farmi Suomen uudelle kaudelle osallistuva Antonio Flores, 44, edusti ohjelman mediatilaisuudessa keskiviikkona välkehtivässä glitterpaidassa, joka paljasti myös käsivarren tatuoinnit.

Meikkaaja-kampaajana työskentelevä Flores kertoi joukosta erottautuvan asunsa olevan itseasiassa ihan hänen omaa käsialaansa.

– Ompelin tämän eilen, Flores paljastaa.

Antonio Flores ompeli itse glitterpaidan, joka nähtiin hänen yllään Farmi Suomen mediatilaisuudessa keskiviikkona.

Floresin taidot ovat peräisin Helsinki Design Schoolista, jossa hän on opiskellut muotialaa.

– Olen myös vaatesuunnittelija. Mietin, että mitä laitan tänään päälle ja tällaiseen päädyin, Flores kertoo.

Flores myöntää naurahtaen, että hänessä on kaksi eri puolta: yhtenä päivänä hän voi pukeutua glitterpaitaan tosi-tv-ohjelman mediatilaisuudessa, kun taas toisena päivänä edustaa puku päällä arvotilaisuudessa puolisonsa, ulkoministeri Pekka Haaviston kanssa.

Näin oli esimerkiksi tiistai-iltana, jolloin Flores ja Haavisto osallistuivat presidentti Sauli Niinistön isännöimille juhlaillallisille Presidentinlinnassa.

– Eilen olimme Pekan kanssa Presidentinlinnassa smokki päällä, se on sitten sitä mustaa ja samanlaista tyyliä, Flores kuvailee.

Pekka Haavisto ja Antonio Flores tervehtivät presidentti Sauli Niinistöä ja tohtori Jenni Haukiota sekä Kanadan kenraalikuvernööri Mary Simonia Presidentinlinnassa tiistai-iltana 7. helmikuuta.

Floresin mukaan hänen puolisonsa suhtautuu erittäin myötämielisesti myös hänen ”rennompaan puoleensa”.

– Hän tykkää. Kerroin hänelle, että teen tällaisen glitterpaidan ja pohdin onko tämä liian bling bling, niin hän sanoi, että ei se haittaa, se kuuluu asiaan, Flores nauraa.

– Pekka ei kerro minulle, mitä voin laittaa päälle, Flores korostaa.

Yli 20 vuotta Haaviston kanssa yhdessä ollut Flores myöntää, että jos Haavisto valittaisiin presidentiksi, muuttuisi moni asia. Haavisto nousi äskettäin IS:n presidenttikyselyssä ykköspaikalle.

Lue lisää: IS-presidentti­kysely: Sauli Niinistölle on kasvamassa manttelin­­perijä, listalla nousussa myös yllätys­nimi

Millainen presidentin puoliso Floresista tulisi?

– Olen rento ihminen. Ainoa mikä pohdituttaa, on se, että rakastan työtäni ja matkustamista. Elämä muuttuisi aika eri näköiseksi, Flores pohtii.

– En usko, että voisin olla esimerkiksi tosi-tv:ssä mukana enää sen jälkeen, hän huomauttaa.

Erilaisissa ohjelmissa sosiaalista ja eläväistä Floresia onkin nähty usein. Hän kisasi MTV3:n Olen julkkis… Päästäkää minut pois! -ohjelmassa keväällä 2022, ja aiemmin hän on osallistunut muun muassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan, jossa hän sijoittui toiseksi (2012).

Farmi oli kuitenkin täysin erilainen kokemus kuin aiemmat ohjelmat.

– En ole koskaan lypsänyt lehmiä tai herännyt kuudelta aamulla. Olen aina ollut kaupunki-ihminen, Flores kertoo.

– Kaiken kaikkiaan kuvauksista jäi tosi hyvä fiilis. Oli kiva kokemus ja siellä oli ihanat maisemat,

Farmi Suomi Nelosella 4. maaliskuuta alkaen. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?