Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones harvinaisessa yhteiskuvassa poikansa kanssa – 22-vuotias Dylan ei juurikaan julkisuudessa viihdy

Dylan Michael Douglas on vastavalmistunut politologi.

Näyttelijäpariskunta näyttäytyi maanantaina Ant-Man and the Wasp: Quantumania -elokuvan kutsuvierasnäytöksessä.

8.2. 16:13

Tuoreen Marvel-rainan Ant-Man and the Wasp: Quantumania ryskeessä nähdään myös pitkän linjan Hollywood-veteraani Michael Douglas.

78-vuotias Douglas saapui elokuvan kutsuvierasnäytökseen Los Angelesissa eilen maanantaina yhdessä niin ikään maineikkaan näyttelijävaimonsa Catherine Zeta-Jonesin, 53, ja pariskunnan 22-vuotiaan Dylan-pojan kanssa.

Michael Douglasilla ja Catherine Zeta-Jonesilla on kaksi lasta: 22-vuotias Dylan ja 19-vuotias Carys. Tytärtä ei punaisella matolla nähty.

Asiasta kertoo muun muassa Page Six.

Kuuluisat näyttelijävanhemmat näyttäytyvät usein yhdessä. Page Six kirjoittaa, että poika ei juuri parrasvaloissa viihdy. Siksi visiitti punaisella matolla kiinnitti monien huomion.

Douglasilla ja Zeta-Jonesilla on myös 19-vuotias tytär Carys. Hän ei tällä kertaa ollut mukana

Dylan Michael Douglas on valmistunut Brownin yliopistosta.

Dylan Michael Douglas on valmistunut Rhode Islandin osavaltiossa sijaitsevasta Brownin yliopistosta.

Hän opiskeli politiikan tutkimusta ja sai tutkintonsa kasaan viime keväänä, kertoo People-lehti. Kyseessä oli iloinen perhetapahtuma, jota molemmat supertähtivanhemmat olivat juhlistamassa.

– Olen ylpeä isä! Hienosti tehty, Dylan, Michael Douglas riemuitsi Instagramissa.

Poika on erinäisten lähteiden mukaan elänyt varsin ”tavallisen” lapsuuden. Hän esimerkiksi kasvoi kaukana julkkismaailman humusta Bermudan saarella keskellä Atlanttia.

Dylan ei ainakaan toistaiseksi ole osoittanut kiinnostusta näyttelemiseen. Yhden roolin poika on sentään ehtinyt tekemään: Hän näytteli Suomessakin nähdyn Finias ja Ferb -animaatiosarjan yhdessä jaksossa 11-vuotiaana vuonna 2011.

Poika on myös läheinen vanhemman velipuolensa, 44-vuotiaan Cameron Douglasin kanssa. Cameron syntyi Michael Douglasin aiemmassa liitossa elokuvatuottaja Diandra Lukerin kanssa.

Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones tapasivat vuonna 1998 ja menivät naimisiin vuonna 2000. Samana vuonna syntyi myös Dylan.

Page Six kirjoittaa, miten parin välillä oli alusta asti vipinää. Tuolloin Douglas oli vielä naimisissa edellisen vaimonsa kanssa.

Douglas kertoo ensitapaamisesta näin:

– Olin tuntenut hänet ehkä puoli tuntia, kun sanoin, että ”minusta tulee sitten lastesi isä”.

Zeta-Jones piti näyttelijäsuuruuden lähentelyä vaivaannuttavana.

– Sanoin, että olen kuullut sinusta paljon ja nähnyt sinut vaikka missä, mutta nyt on aika sanoa hyvää yötä, hänen kerrotaan vastanneen.

Vaan kuinkas sitten kävikään. Pari on yhä onnellisesti yhdessä 25 vuoden ikäerosta huolimatta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?