Madonnan uudet kasvot hätkähdyttävät – poptähdeltä erikoinen selitys

Poptähti Madonnan ulkonäkö sai huhumyllyn liikkeelle.

Poptähti Madonnan muuttunut ulkonäkö on herättänyt runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa.

8.2. 9:10

Laulaja Madonnan, 64, nuorekas ulkomuoto ja täysin rypyttömät kasvot ovat herättäneet keskustelua sosiaalisessa mediassa jo pidemmän aikaa. Pari päivää sitten monet musiikkifanit hieraisivat silmiään kotisohvilla, kun poptähti asteli Grammy-gaalan lavalle. Somessa kuhistiin, että Madonna näytti lähes tunnistamattomalta.

– Kuka tuo on? Ei ainakaan Madonna, Twitterissä hämmästeltiin.

– Rakastan Madonnaa, mutta mitä ihmettä hän on tehnyt kasvoilleen.

– Kunpa hän lopettaisi kauneusoperaatiot... fanit kirjoittivat.

Sosiaalisessa mediassa arvuuteltiin, onko poptähti mahdollisesti käynyt kasvojenkohotuksessa tai ottanut kasvoihinsa täyteaineita. Keskustelu hänen muuttuneesta ulkonäöstään vaikuttaa kantautuneen myös Madonnan korviin, sillä poptähti julkaisi Instagramissaan pitkän kirjoituksen, jossa hän kommentoi asiaa.

– Oli kunnia kuuluttaa Kim Petras ja Sam Smith lavalle. Halusin jakaa parhaan albumin palkinnon, joka oli illan viimeinen, mutta mielestäni oli tärkeämpää kuuluttaa lavalle ensimmäinen transnainen, joka on esiintynyt Grammyissa, Madonna aloittaa kirjoituksensa..

Madonna napauttaa Instagramissa, ettei hän aio pyydellä anteeksi sitä, miltä näyttää.

Madonna piti lavalla puheen, jossa hän ylisti musiikkimaailman edelläkävijöitä ja kannusti muusikoita seuraamaan rohkeasti omaa tietään. Madonna ärähtää Instagramissa, että puheen sijaan huomio onkin kiinnittynyt hänen ulkonäköönsä.

Poptähti tarjoaa myös Grammy-gaalassa otetuille kuville erikoisen selityksen. Madonnan mielestä on kuvaajan vika, että hän näyttää oudolle.

– Ihmiset haluavat puhua vain minusta otetuista lähikuvista. Kuvat on ottanut valokuvaaja linssillä, joka vääristäisi kenen tahansa kasvot! Madonna jyrisee.

Madonna kuvailee Instagramissa ulkonäkönsä kommentointia naisvihaksi ja ikäsyrjinnäksi.

– Yli 45-vuotiasta naista ei voida juhlistaa. Koetaan tarvetta rangaista häntä, jos hän on edelleen vahvatahtoinen, kova tekemään töitä ja seikkailunhaluinen.

Laulaja kirjoittaa Instagramissa, ettei hän aio pyydellä anteeksi sitä, miltä hän näyttää.

– En ole koskaan pyytänyt anteeksi luovia ratkaisujani tai sitä, miltä näytän tai miten pukeudun, enkä aio pyytää anteeksi nytkään, Madonna kirjoittaa ja toteaa, ettei kyseessä ole ensimmäinen kerta, kun häntä on kritisoitu.

– Kumartakaa, ämmät! laulaja päättää kirjoituksensa.

Madonna kuvattuna vuonna 2016.

Lue lisää: Poptähti Madonna, 64, tekee paljon­puhuvan paljastuksen seksi­elämästään – pamauttaa tylyn kommentin molemmista avioliitoistaan

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?