Akseli Herlevi ja Emmi Suuronen: Ero!

Pariskunta ehti seurustella parin vuoden ajan.

Akseli Herlevi ja Emmi Suuronen kertoivat erostaan tiistaina Instagramissa.

7.2. 23:02

Ravintolayrittäjä Akseli Herlevi, 37, ja vuoden 2021 Miss Suomi -kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa Emmi Suuronen ovat eronneet. Herlevi kertoi asiasta tiistaina Instagram-tilillään.

Herlevin mukaan pari eroaa ystävinä eikä suhteen päättymiseen liity draamaa.

– Olemme päätyneet Emmin kanssa eroamaan. Haluamme päättää suhteemme yhtä kauniisti, miten elimmekin yhdessä pari vuotta, Herlevi kirjoittaa.

– Haluaisin pyytää sivullisilta, meidän seuraajilta ja medialta rauhaa asian käsittelyssä. Todetaan tässä samalla, että en tule kommentoimaan erosta enempää, koska asia ei muille kuulu kuin meille. Haluan Emmille vain hyvää ja toivon pelkästään myötätuulta hänen purjeisiinsa, hän jatkaa.

Myös Suuronen julkaisi tahollaan päivityksen Instagramiin.

– Niin kauan, kun yhdessä on parempi. Näin luvattiin pari vuotta sitten ja nyt tuli aika jatkaa erityistä suhdettamme ystävinä. Yhteinen matkamme on ollut täynnä hauskuutta, ikimuistoisia hetkiä sekä kasvattanut meitä kumpaakin ihmisenä. Tästä olen erityisen kiitollinen Akseli Herleville, Suuronen kirjoittaa.

Myös hän korostaa, ettei eroon liity draamaa ja toivoo molempien osapuolten saavan käsitellä eroa rauhassa.

Suuronen ja Herlevi paljastivat suhteensa keväällä vuonna 2021. He omistivat yhteisen paritalon puolikkaan Tuusulassa.

Suuronen kertoi viime keväänä IS:lle, että suhteen alku oli tasapainon hakemista. Suhteen julkistuksen jälkeen hän alkoi saada viestejä, joissa häntä moitittiin ”pelkän julkisuuden ja rahan havittelemisesta”.

Lue lisää: Alina Voronkovan ja Emmi Suurosen parisuhteissa kumpikin osapuoli on julkisuudessa – ihmisten häikäilemättömät kommentit saavat näkemään punaista

Herlevi ja Suuronen ehtivät seurustella parin vuoden ajan.

– Meillä on kumppanini kanssa yhteinen talous, ja olemme olleet tiimi kaiken suhteen alusta alkaen. Silti omat rahat tienaan, Suuronen kertoi.

Suuronen sanoi kokeneensa rikkaudeksi sen, että suhteen molemmat osapuolet ovat julkisuudessa. Hän kertoi olleensa helpottunut, kun suhdetta ei tarvinnut enää salailla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?