Erika Vikmanin automatka päättyi keskelle moottoritietä – Mercedes-Benz nostettiin hinausauton kyytiin

Erika Vikmanin automatka sai kurjan käänteen.

Erika Vikman Emma-gaalan punaisella matolla perjantaina 3. helmikuuta.

Laulaja Erika Vikmanille sattui maanantaina ikävä vastoinkäyminen. Vikman oli ajamassa studiolle, kun yhtäkkiä hänen matkansa keskeytyi moottoritien viereen. Laulajan autosta oli loppunut polttoaine.

– Siis arvatkaa mitä mulle kävi? Oon matkalla studiolle, ja yhtäkkiä mun autosta loppui bensa. Ja nyt mä oon moottoritiellä ilman bensaa, Vikman päivitti Instagramin tarinat-osiossa julkaistulla videolla.

– Ja Peppikin ihmettelee takana, hän jatkoi ja osoitti kameralla takapenkillä istuvaa koiraansa.

– Hohhoijaa. Kaikki mikä liittyy autoon, niin se on aina mun kohdalla tosi vaivalloisesti läjässä, ja tämä on nyt yksi esimerkki siitä.

Hetken kuluttua Vikman kuvasi, kun laulajan punaista Mercedes-Benziä nostettiin hinausauton kyytiin. Seuraavan kuvan hän julkaisi hinausauton kyydistä.

– Onko Peppi kivaa olla hinausautossa, onko? Hyvä tyttö, Vikman lausui videolla.

Erika Vikmanin viikko ei lähtenyt käyntiin ongelmitta.

Vikman päivittää aktiivisesti Instagram-tiliään, jolla on yli 86 000 seuraajaa. Hän on myös kertonut somessa vastoinkäymisistään, kuten keikkabussiryöstöstä. Vikman esiintyi viime joulukuussa Lahdessa, kun yön aikana keikkabussista oli kähvelletty puolet yhtyeen keikkakalustosta.

Laulaja kertoi IS:lle tammikuussa, että varastettu kalusto on palautunut ja että varkaat olivat hänen tietojensa mukaan ”suomalaisia poliisin vanhoja tuttuja”.

Viime viikonloppuna Vikman herätti huomiota kuvillaan, joita hän julkaisi Emma-gaalasta. Hän oli jakamassa palkinnon Jyrki 69:n kanssa. Yhdessä kuvassa Vikman poseerasi pääministeri Sanna Marinin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?