”Olen vararikossa” – seksi- ja kannibaalikohuissa ryvettyneeltä Armie Hammerilta karu tilitys

Näyttelijä Armie Hammer sanoo keskittyvänsä nyt perheeseensä ja päihderiippuvuudesta toipumiseen.

Näyttelijä Armie Hammer kommentoi tuoreessa haastattelussa viime vuosien kohuja.

7.2. 18:24

Kohuissa ryvettynyt näyttelijä Armie Hammer on rikkonut hiljaiselonsa aiheesta. Näyttelijä on antanut Air Mail -medialle ensimmäisen haastattelunsa sen jälkeen, kun seksuaalirikoksiin liittyvä skandaali veti hänen uransa pohjamutiin vuonna 2021.

Julkisuuteen vuoti tuolloin myös intiimejä viestejä, jotka sisälsivät rajua kuvailua muun muassa raiskausfantasioista.

Viestien julkistuksen jälkeen useat Hammerin ex-naisystävät ovat vahvistaneet näyttelijän puhuneen suhteen aikana erilaisista kannibalismia sisältäneistä fantasioistaan.

Lue lisää: Näyttelijä Armie Hammerin elämä ajautui syöksykierteeseen, kun tähden salattu pimeä puoli paljastui – nyt koko uran jatko on vaakalaudalla

Hammerin ura lähti rajuun syöksykierteeseen ja hän menetti muun muassa miespääosan Jennifer Lopezin tähdittämästä Shotgun Wedding -elokuvasta.

– Otan vastuun virheistäni ja siitä, että olin paskiainen, itsekäs ja käytin ihmisiä tunteakseni oloni paremmaksi, Hammer sanoo Air Mailille.

Hammer myöntää haastattelussa tehneensä monia virheitä, mutta hän kiistää väitteet seksuaalisesta väkivallasta. Hän oli myös epäiltynä raiskauksesta, mutta tutkinta lopetettiin.

– Elämäntyylini oli hyvin intensiivinen ja äärimmäinen. Poimin naisia matkustamista, seksiä, huumeita ja suuria tunteita sisältävään pyörteeseen. Kun sain tarpeekseni, niin heivasin naiset ja siirryin seuraavaan, Hammer kuvailee.

Armie Hammer ja hänen puolisonsa Elizabeth Chambers erosivat kesällä 2020 kymmenen vuoden liiton jälkeen. Chambers on sanonut, ettei hän tiennyt Hammerin fetisseistä.

Hän kuvailee olleensa suhteissa valta-asemassa, koska hän oli kuuluisa näyttelijä ja vanhempi, kuin seksikumppaninsa. Hammer pohtii, että nuoret naiset saattoivat suostua asioihin, joita he eivät olisi muutoin tehneet. Hän kuitenkin kiistää painostaneensa tai pakottaneensa ketään BDSM-seksiin.

Hammer kertoo kiinnostuksensa seksuaalisiin valtasuhteisiin ja BDSM-seksiin liittyvän siihen, että hän joutui seksuaalisesti hyväksikäytetyksi 13-vuotiaana.

– Seksuaalisuus tuli elämääni hyvin pelottavalla tavalla, jota en voinut kontrolloida. Minulle kehittyi tarve kontrolloida seksuaalisia tilanteita, Hammer kuvailee Air Mailille.

Näyttelijä nostaa haastattelussa esille myös kohujen vaikutukset hänen uraansa. Hammerin mukaan hän on joutunut turvautumaan perheensä apuun rahallisesti maksaakseen oikeudenkäyntikuluja.

– Olen vararikossa ja valtavissa veloissa, hän myöntää.

Henkisesti Hammer sanoo rämpineensä syvissä vesissä ja miettineensä itsemurhaa.

– Kävelin mereen ja uin niin pitkälle kuin pystyin. Toivoin, että hukkuisin tai vene törmäisi minuun, tai että joutuisin hain syömäksi. Sitten ymmärsin, että lapseni odottivat rannalla, enkä voinut tehdä sitä lapsilleni, hän muistelee.

Armie Hammerin ura on ollut tauolla kohujen vuoksi. Hänet toistaiseksi viimeisin elokuvansa on vuonna 2022 julkaistu Kuolema Niilillä. Elokuva on kuvattu jo vuonna 2019, mutta ensi-iltaa siirettiin koronan takia.

Näyttelijä sanoo kirjautuneensa vieroitushoitoon toukokuussa 2021.

– Olen nyt terveempi, onnellisempi ja tasapainoisempi ihminen, hän kuvailee.

– Olen todella kiitollinen elämästäni ja toipumisestani. En muuttaisi mitään, mitä minulle on tapahtunut.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?