Podcast: Marita Taavitsainen muutti unelmiensa taloon: ”Olemme seitsemännessä taivaassa”

Laulaja muutti omakotitaloon hiljattain.

Marita Taavitsainen on innoissaan päästessään sisustamaan uutta kotiaan.

3.2. 13:45

LAULAJA Marita Taavitsainen, 54, on muuttanut Hyvinkäällä sijaitsevaan omakotitaloon. Taavitsainen kertoo muutosta toimittaja Iriz Silanderin podcastissa Iriz Silander ja VIP-vieraat.

– Unelmien talo! Ihan mieletön säkä kävi yhden lehtijutun myötä. Olin siinä sanonut, että etsin uutta asuntoa, koska vanha oli menossa myyntiin. Minuun otettiin yhteyttä ja asunto löytyi, jo pidempään Hyvinkäällä asunut Taavitsainen kertoo.

– Olemme kaikki ihan seitsemännessä taivaassa, niin ihana talo on. Ollaan niin fiiliksissä, on niin ihanaa, Taavitsainen hihkuu.

Laulaja kuvailee taloa valoisaksi ja tilavaksi. Se on myös lähellä toisen tyttären koulua.

– Olen sisustaja perimmäiseltä minältäni, joten nyt saan sisustaa niin, että tuntuu, hän nauraa podcastissa.

Taavitsainen on ostanut asuntoon uuden Andy Warholin taulun, mutta muuta hän ei aio hankkia.

Marita Taavitsaisella on kaksi tytärtä, Stella, 13, ja Iines, 11, ex-puolisonsa kanssa. Heillä on yhteishuoltajuus.

Taavitsainen on seurustellut jo pidempään uuden miesystävänsä Pasin kanssa.

Iskelmälaulaja Marita Taavitsainen kertoi IS:lle joulukuussa talonetsinnästä. Aiempi kotitalo oli pitkään myynnissä, mutta meni kaupaksi kolmisen vuotta sitten vähän ennen koronaa. Siitä pitäen Taavitsainen on asunut tytärtensä kanssa vuokra-asunnossa Hyvinkäällä. Rivitalon toisessa asunnossa asui Pasi.

– Tyttöjen koulut ja kaverit ovat täällä, ja myös lasten isä asuu Hyvinkäällä. Nyt pysytään täällä, ketään ei lähdetä riuhtomaan mihinkään. Toivottavasti eteen tulisi koti, jossa koko perhe viihtyisi, Taavitsainen toivoi tuolloin.

Taavitsainen tuli tunnetuksi vuonna 1995, kun hänet kruunattiin tangokuningattareksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Läpimurtonsa hän teki kolme vuotta myöhemmin voittaessaan Syksyn sävelen hitillä André.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?