Seuraajat havaitsivat Selena Gomezin käsien tärisevän – tähdeltä tyhjentävä selitys

Gomezin ulkonäkö ja olemus ovat olleet viime aikoina useasti esillä sosiaalisessa mediassa.

Gomez sairastaa punahukkanakin tunnettua autoimmuunisairautta.

Laulaja-näyttelijä Selena Gomez on jälleen herättänyt keskustelua ulkoisella olemuksellaan. Tällä kertaa seuraajien huomio kiinnittyi hänen käsiinsä, muun muassa CNN kertoo.

Gomez julkaisi TikTokissa videon meikki- ja ihonhoitorutiinistaan. Jotkut videon katsoneista faneista havaitsivat, että hänen kätensä tärisivät paikoin. Eräs TikTok-käyttäjä teki aiheesta myös videon, jossa hän ihmetteli asiaa.

Ei mennyt kauaakaan, kun Gomez kertoi videon kommenteissa asian laidan.

– Lol, käteni tärisevät lupuslääkkeitteni takia, Gomez kirjoitti.

Gomezin käsien tärinää käsitellyt video on sittemmin poistettu TikTokista. Gomezin alkuperäistä videota on katsottu tähän mennessä yli 15,5 miljoonaa kertaa.

Gomez sairastaa punahukkanakin tunnettua autoimmuunisairautta, joka on oikealta nimeltään systeeminen lupus erythematosus.

Gomez paljasti sairastavansa tautia vuonna 2015. Kaksi vuotta myöhemmin hän kertoi, että hän sai taudin vuoksi munuaissiirteen, jonka lahjoitti hänen ystävänsä, näyttelijä Francia Rasa.

Gomezin ulkonäkö ja ulkoinen olemus ovat olleet viime aikoina useasti esillä sosiaalisessa mediassa.

Aikaisemmin tammikuussa Golden Globe -palkintogaalan yhteydessä hän sai osakseen törkykommentointia painoonsa liittyen. 30-vuotias laulaja-näyttelijä onnistui kuitenkin suhtautumaan arvosteluun huumorilla.

Lue lisää: Selena Gomezin muuttunut ulkonäkö sai osakseen törkykommetteja – vastasi yksinkertaisella kysymyksellä

Gomezin painon ohella nettitrollit ottavat usein tähtäimiinsä hänen kasvonsa. Arvostelijoiden mukaan tähden vuosien varrella muuttunut olemus johtuu kauneusleikkauksista, vaikka todellisuudessa kyse on todennäköisesti hänen sairastamastaan taudista.

Lupus erythematosus -taudin tavanomaisiin oireisiin kuuluvat esimerkiksi erinäiset ihottumat kasvoissa, joten taudilla saattaa olla osansa Gomezin ulkonäön muutoksiin.

Laulaja-näyttelijä on puhunut julkisuudessa suoraan terveysongelmistaan, joihin kuuluu myös kaksisuuntainen mielialahäiriö. Hän on kertonut kamppailleensa vuosia myös ahdistuksen ja masennuksen kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?