Elvis-näyttelijä Austin Butler muisteli ensi­tapaamistaan Lisa Marie Presleyn kanssa – yhteys syntyi välittömästi

Näyttelijä kertoo elävänsä katkeransuloisia aikoja.

Butler tunnetaan erityisesti roolistaan Elvis Presleynä viime vuonna ilmestyneessä Elvis-elokuvassa.

6.2. 22:00

Näyttelijä Austin Butler muisteli Lisa Marie Presleytä vieraillessaan maanantai-iltana Jimmy Fallonin luotsaamassa The Tonight Show’ssa. Hän jakoi vierailunsa aikana koskettavia muistoja siteestään edesmenneeseen laulajaan.

Butler tunnetaan erityisesti roolistaan Elvis Presleynä viime vuonna ilmestyneessä Elvis-elokuvassa. 54-vuotiaana kuollut Lisa Marie oli Elviksen ainoa lapsi.

– Tapasin Lisan ensimmäisen kerran, kun esitimme elokuvan Gracelandissa, Butler kertoi Fallonille viitaten Elviksen aikanaan ostamaan Tennesseen Memphisissä sijaitsevaan kartanoon.

– En ollut koskaan aikaisemmin kokenut, että olisin tavannut jonkun ja tuntenut välittömästi syvän yhteyden välillämme.

Butler kuvaili Lisa Marien olleen henkilö, jolla ”ei ollut mitään todistettavaa ja joka ei avautunut kellekkään”.

– Ja hän avautui minulle. Meistä tuli läheisiä niin nopeasti, ja olen murtunut.

Austin Butler ja Lisa Marie Presley (kesk.) kuvattuna Golden Globe -gaalassa. Kuvassa myös Priscilla Presley (vas.) ja Elvis-elokuvan ohjaaja Baz Luhrmann.

Butler luonnehti tilannettaan katkeransuloiseksi. Hän kertoi kokemastaan tunteiden vuoristoradasta, jonka keskellä hän parhaillaan on. Hän iloitsee samanaikaisesti Elvis-roolistaan saamastaan parhaan miespääosan Oscar-ehdokkuudesta.

– Tarkoitan, niin paljon hienoja asioita tapahtuu, mutta olen murtunut hänen perheensä puolesta. Ja siitä, ettei hän ole täällä juhlimassa kanssamme.

Näyttelijä kertoo olevansa iloinen, että pääsi viettämään Lisa Marien kanssa aikaa Golden Globe -gaalan yhteydessä. Lisa Marie kuoli vain päiviä myöhemmin.

– En unohda sitä koskaan.

Lisa Marie kertoi olleensa syvästi vaikuttunut Elvis-elokuvasta.

– Olen niin ylpeä. Ja tiedän, että isäni olisi myös, hän kommentoi vain päiviä ennen kuolemaansa.

Presley kuoli 12. tammikuuta sydämenpysähdykseen ollessaan 54-vuotias. Hänet löydettiin tajuttomana kodistaan, josta hänet vietiin sairaalaan. Sairaalassa Presley todettiin aviokuolleeksi ja myöhemmin hänen sydämensä pysähtyi.

Hänet laskettiin haudan lepoon 22. tammikuuta Gracelandissa. Muistotilaisuudessa puheita pitivät muun muassa Lisa Marien äiti Priscilla Presley ja Yorkin herttuatar Sarah Ferguson.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?