AL: Ensitreffit-Otto joutui tv-kansan silmätikuksi kuin taikaiskusta – kertoo julkisuuden kurjista seurauksista

Otto kertoo Aamulehden haastattelussa, että ihmisten mielipiteet hänestä vaihtuivat yhdessä yössä.

Otto oli mukana Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeisimmällä kaudella.

31.1. 14:00

Viimeisimmällä Ensitreffit alttarilla -kaudella pareista kenties eniten keskustelua herättivät Assi ja Otto: osapuolilla vaikutti olevan erilaisia odotuksia toisiaan kohtaan ja lopulta kaksikko ilmoittikin jo ennen päätösjaksoa, etteivät he tulisi jatkamaan eteenpäin pariskuntana. Myös parin lähtötilanne oli erikoinen, sillä Otto oli sarjan ensimmäinen osallistuja, jolla on lapsi.

Lue lisää: Ennennäkemätön tilanne Ensitreffit alttarilla -sarjassa: vihittävällä on lapsi – näin tuotanto kommentoi sääntömuutosta

Nyt kun kauden ilmestymisestä on jo kulunut useampi kuukausi, kertoo Otto Aamulehden haastattelussa, että sarjan aiheuttamat somekeskustelut eivät olleet hänelle helppoa luettavaa. Kun Oton luovuttaminen ja parin nopea ero kesken sarjan paljastui katsojille, käänsi iso osa somekansasta Oton mukaan kelkkansa erityisesti häntä vastaan.

– Oli raskasta lukea juttuja, joista ei tunnistanut itseään, hän kertoo Aamulehdelle.

Julkisuus ja somekeskustelut kävivät lopulta Otolle niin rankoiksi, että Otto joutui hetkellisesti luopumaan personal trainerin töistään, joita hän teki päivätöidensä ohella. Paluuta valmennushommiin hän tekee vasta nyt, kuukausia ohjelman loppumisen jälkeen.

– Henkinen kuorma on pikkuhiljaa helpottamassa.

Oton mukaan hän itse ei ollut ainoa, jonka mielestä ohjelman luoma julkisuuskuva hänestä ei ollut koko totuus. Hän nimittäin kertoo Aamulehdelle, että jotkut hänen tuttavistaan olivat hämmästelleet Ottoa, joka Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa nähtiin.

– Tv:ssä näytettiin vain osatotuus minusta, painottaa Otto Aamulehdelle.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Assi ja Otto kertoivat, että suhteen ongelmat liittyivät muun muassa tunteiden kehittymiseen eri tahdissa ja eri tavoin. Ohjelman aikana he keskustelivatkin seksuaaliterapeutti Tapani Alasen kanssa kosketukseen liittyvistä ongelmistaan. Lopulta pari tuli siihen tulokseen, että on parempi myöntää, ettei suhde tule kestämään.

– Jossain vaiheessa on pitänyt myöntää itselle, että jotain puuttuu, Otto avasi tuntemuksiaan tuolloin.

Vaikka pariskunnan suhde ei kestänyt, on kumpikin kertonut olevansa kiitollinen kokemuksestaan ohjelmassa.

– Ensitreffit alttarilla -tarinamme sai tänään päätöksen. Minun ja Oton yhteinen matka päättyi kesällä, mutta tämän ainutlaatuisen kokemuksen jakaminen tulee aina yhdistämään meitä, kirjoitti Assi sosiaalisessa mediassa kauden päätyttyä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?