Kirjailija Tommi Kinnunen unohti junaan äärimmäisen tärkeän esineen – joutui löytö­tavara­toimistossa tukalaan tilanteeseen

Kadonnut muistikirja sisälsi kirjailijan seuraavan romaanin muistiinpanot, luonnokset, lähdeviitteet ja informanttien yhteystiedot.

Menestyskirjailija Tommi Kinnunen unohti muistikirjansa junaan. Muistikirja sisälsi hänen seuraavansa kirjansa muistiinpanot.

31.1. 15:05

Kirjailija Tommi Kinnunen koki kauhunhetkiä viime viikon torstaina junamatkan jälkeen.

Hänen muistikirjansa oli unohtunut junaan. Se sisälsi kirjailijan seuraavan romaanin muistiinpanot, luonnokset, lähdeviitteet ja informanttien yhteystiedot.

Tommi Kinnunen kertoi asiasta Twitterissä maanantaina.

Tiistaina 31. tammikuuta Tommi Kinnunen kertoi Twitterissä huojentavan tiedon. Muistikirja oli löytynyt löytötavaratoimistosta.

– Meinasi olla puhelimitse hankala todistaa, että kirja oli minun, sillä muistin sisällön mutten kansikuvaa. Onneksi muistin mukana olleen sähkäriltä saamani firman mainoskynän tekstin! Tommi Kinnunen kirjoitti Twitterissä.

Kaksi kertaa kaunokirjallisuuden Finlandia-ehdokkaana ollut Tommi Kinnunen tunnetaan menestyskirjailijana. Hänen tuotantoonsa kuuluu kuusi romaania.

Vuonna 2014 ilmestynyt esikoisromaani Neljäntienristeys oli arvostelu- ja myyntimenestys, nousi Finlandia-ehdokkaaksi ja sai Kiitos kirjasta -mitalin.

Kinnusen kirjat ovat aina puhutuimpia kaunokirjoja, ja niistä on tehty myös näytelmiä. Kuusamosta kotoisin oleva Kinnunen asuu Turussa ja työskentelee äidinkielen ja kirjallisuuden opettajana.

Helmikuussa saa ensi-iltansa Helsingin kaupunginteatterissa Tommi Kinnusen kirjaan perustuva näytelmä Ei kertonut katuvansa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?