Marc Anthony meni neljännen kerran naimisiin – tuoreella avioparilla yli 30 vuoden ikäero

Latinotähti Marc Anthony ja Miss Universum -kilpailija Nadia Ferreira juhlivat viikonloppuna häitään lukuisten julkkisten seurassa.

Marc Anthonylla ja Nadia Ferreiralla on ikäeroa yli 30 vuotta.

30.1. 10:15

Laulaja Marc Anthony, 54, on mennyt neljättä kertaa naimisiin. Latinotähti ja Miss Universum -kilpailuun osallistunut Nadia Ferreira, 23, sanoivat toisilleen tahdon lauantaina 28. tammikuuta.

Miamissa pidetyissä häissä oli vieraina lukuisia julkisuuden henkilöitä ja esimerkiksi ex-jalkapalloilija David Beckham toimi Anthonyn bestmanina.

Paikalla olivat myös muun muassa Beckhamin vaimo Victoria Beckham, näyttelijä Salma Hayek, säveltäjä ja elokuvantekijä Lin Manuel Miranda sekä laulaja Luis Fonsi.

Anthony ja Ferreira julkistivat suhteensa maaliskuussa 2022. Kihloistaan he ilmoittivat saman vuoden toukokuussa.

AnthonyN pisin avioliitto on ollut poptähti Jennifer Lopezin kanssa. Pari erosi seitsemän avioliittovuoden jälkeen vuonna 2011.

Marc Anthony ja Jennifer Lopez olivat naimisissa vuosina 2004-2011-

Kuuluisalla ex-parilla on kaksi yhteistä lasta, kaksoset Emme ja Max. Lapset eivät osallistuneet Daily Mailin mukaan isänsä häihin. Kaksosten lisäksi Anthony on isä neljälle muulle lapselle.

Lopezin lisäksi Anthony on ollut aiemmin naimisissa vuoden 1993 Miss Universum -kilpailun voittajan Dayanara Torresin sekä venezuelalaisen mallin Shannon de Liman kanssa.

Lähteet: People, Daily Mail

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?