Pete Davidson julisti lukuisilla tatuoinneilla rakkauttaan Kim Kardashianille – näin niille kävi eron jälkeen

Näyttelijä Pete Davidson kuvattiin lomailemassa huhutun naisystävänsä Chase Sui Wondersin kanssa.

Pete Davidson ja Kim Kardashian seurustelivat noin kymmenen kuukauden ajan.

30.1. 11:30

Koomikko ja näyttelijä Pete Davidson, 29, ja yrittäjä ja sosiaalisen median supertähti Kim Kardashian, 42, seurustelivat usean kuukauden ajan viime vuonna. Davidson osoitti rakkauttaan ottamalla monta Kardashianiin liittyvää tatuointia ihoonsa lukuisten muiden tatuointiensa joukkoon.

Pari päätyi lähes kymmenen kuukauden seurustelun jälkeen eroon. Eroista huolimatta tatuoinnit ovat useimmiten pysyviä, ja muistot Kardashianista jäivät Davidsonin ihoon.

Pete Davidson lomaili ja ui Chase Sui Wondersin kanssa meressä.

Nyt hän on People-lehden mukaan kuitenkin poistattanut kaikki Kardashianiin liittyvät tatuointinsa. Davidson kuvattiin paidattomana, kun hän oli lomalla huhutun naisystävänsä Chase Sui Wondersin kanssa.

Davidsonin tiedetyt Kim Kardashianille omistetut tatuoinnit sijaitsivat hänen rinnassaan ja solisluiden kohdalla. Uusissa kuvissa nämä tatuoinnit olivat kadonneet.

Yhdessä tatuoinnissa luki ”My girl is a lawyer”, mikä tarkoittaa suomeksi ”tyttöni on juristi”, mikä viittasi Kardashianin pyrkimyksiin päästä juristin ammattiin hänen edesmenneen isänsä tavoin.

Toisessa tatuoinnissa luki ”KNSCP”, mikä viittasi Kardashianin ja tämän neljän lapsen, Northin, Saintin, Chicagon ja Psalmin nimikirjaimiin.

Pete Davidsonin Kim Kardashianiin ja tämän lapsiin viittaavat tatuoinnit näyttäisivät olevan poistatettu.

Kolmannessa tatuointiyhdistelmässä luki myös ”Aladdin” ja ”Jasmin”, mitkä viittasivat sketsiin Saturday Night Live -ohjelmassa vuodelta 2021, jossa pari suuteli ensimmäistä kertaa ja ihastui toisiinsa. Myös Davidsonin ”Kim” tatuointi näyttäisi olevan poissa.

Pienet tatuoinnit näkyvät esimerkiksi Kardashianin aiemmin julkaisemissa Instagram-kuvissa.

Pääset selaamaan kuvia painamalla kuvan oikeassa reunassa näkyvästä nuolesta.

Pari erosi syksyllä 2022 kiireisen arkensa vuoksi.

– Osasyy siihen, miksi he erosivat, johtui heidän kiireisistä aikatauluistaan. He molemmat matkustavat koko ajan ja se oli vaikeaa, sisäpiiriläinen kertoi muun muassa People-lehdelle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?