George Clooneyn kasvot näyttivät oudolta teini-ikäisenä – paljastaa karun syyn

George Clooney vieraili Jimmy Kimmel Liven 20-vuotisjuhlajaksossa. Hän oli ohjelman ensimmäinen vieras vuonna 2003.

George Clooneyn nuoruuskuvat naurattivat ja hätkähdyttivät Jimmy Kimmel Livessä.

29.1. 17:03

Näyttelijä George Clooney, 61, nähtiin Jimmy Kimmelin, 55, keskusteluohjelman, Jimmy Kimmel Liven, 20-vuotisjuhlajaksossa torstaina 26. tammikuuta. Clooney osallistui ohjelmaan räppäri Snoop Doggin, 51, kanssa.

Jaksossa nähtiin ohjelman ensimmäisessä jaksossa 26. tammikuuta vuonna 2003 vierailleita tähtiä. Clooney ja Snoop Dogg olivat aikanaan debyyttijakson ensimmäiset vieraat ja sittemmin jättisuosioon noussut Coldplay oli ensimmäinen musiikkiesiintyjä.

Snoop Dogg toimi avausjaksossa Entertainment Tonightin mukaan Kimmelin apujuontajana. Ohjelman alkuaikoina Kimmelillä oli viikoittain vaihtuva julkkis apujuontajana, mutta käytännöstä luovuttiin nopeasti.

Vuosikymmenien takaiset teemat näkyivät, kun Kimmel vetäisi pöytänsä alta nuoruuskuvia Clooneysta. Ensimmäinen herättää yleisössä huvitusta, sillä otoksessa maailman seksikkäimmäksi useaan otteeseen valitulla miehellä on teinikuvassaan varsinaisen koominen pottatukka ja suuret silmälasit.

Ensimmäisessä kuvassa Clooney on 13-vuotias. Hänen hiustyylinsä huvittaa studioyleisöä.

– Haluan huomauttaa, että äitini leikkasi hiukseni, Clooney totesi.

Kuvat eivät loppuneet siihen. Kimmel vetäisi toisen kuvan pöytänsä alta, jossa Clooney oli noin 15-vuotias. Kuvassa Clooneyn kypärämäinen tukka oli vaihtunut tuuheaan ja kiharaiseen hiuspehkoon. Clooney ei odottanut Kimmelin vitsiä, vaan näyttelijä kertoi hämmentävästä kuvasta lisää.

Kuvan ydin ei ollut tällä kertaa hiuksissa, vaan Clooneyn toispuoleisen näköisissä kasvoissa.

– Odotas, minun on kerrottava jotain, sillä olet kertomassa vitsiä ja nauramassa, Clooney aloitti.

– Minulla on kuvassa Bellin pareesi ja puolet kasvoistani ovat halvaantuneet, Clooney hätkähdytti ja sai yleisön hieman haukkomaan henkeään.

15-vuotiaana Clooney sairastui Bellin pareesiin, mikä halvaannutti puolet hänen kasvoistaan.

Bellin pareesi on Terveyskirjaston mukaan kasvohermohalvaus, mikä johtuu kasvohermon toiminnan häiriöstä. Kasvohermohalvauksessa toisen kasvohermon toiminta häiriintyy, jonka seurauksena saman puolen kasvojen lihastoiminta heikkenee tai häviää.

Bellin pareesi johtuu kasvohermon toiminnan häiriöstä aivojen ulkopuolisella kulkureitillä. Sen syytä ei tunneta, mutta aiheuttajaksi on epäilty herpes-virusta.

Bellin pareesiin ei ole parantavaa hoitoa, vaan se paranee usein itsekseen ajan kanssa. Jos jonkinlaisia kasvohalvauksen oireita ilmenee, on aina hakeuduttava lääkäriin muiden syiden poissulkemiseksi.

Clooney peitti puolet kasvoistaan kädellään, jolloin toispuoleisuuden huomasi erityisen hyvin.

– Kasvoni ovat tässä täysin erinäköiset, joten kerro nyt se vitsisi, Clooney totesi.

– Noniin, hauska mies, kerro vitsisi! Clooney jatkoi nauraen jo itsekin.

– Tiedätkö, George, minulla ei ollut tähän vitsiä, ja sinä sait nyt kaikki huonolle tuulelle. Pitäisikö meidän nostaa malja tunnelman nostattamiseksi, Kimmel jatkoi, ja Clooney, Kimmel ja Snoop Dogg ottivat kannustuksesta hörpyt juomistaan, jotka Clooney toi studioon.

Juhlajaksossa vieraili myös Coldplayn keulamies Chris Martin, 45. Kukkapuskineen ja kuohuviinipulloineen valmistautunut näyttelijä Matt Damon, 52, jätettiin tuttuun tapaan takahuoneeseen.

– Haluan pyytää anteeksi Matt Damonilta, meiltä loppui totaalisesti aika. Yritämme saada hänet ohjelmaan mukaan seuraavan 20 vuoden aikana, Kimmel vitsaili.

Kyseessä on Kimmelin ohjelman pitkäaikaisia vakiovitsejä, joissa Damon toistuvasti ”leikataan” pois ohjelmasta. Kimmel ja Damon ovat erinäisissä sketseissä vuosien saatossa selvitelleet välejään ”pariterapiassa” ja Damon on myös ”kidnapannut” Kimmelin nousten samalla itse ohjelman juontajaksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?