Kanye Westin ex-kumppani töksäytti asiattoman kommentin arasta aiheesta kertoneelle – ei ymmärtänyt ”TikTokin koodikieltä”

Näyttelijä Julia Fox kommentoi välinpitämättömästi erään TikTok-käyttäjän videoon, jossa tämä kertoi kohtaamastaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Julia Fox nousi suuren yleisön tietoisuuteen erityisesti suhteestaan räppäri Kanye Westiin.

29.1. 14:36

Näyttelijä Julia Fox joutui kohun silmään TikTokissa kommentoituaan kyseenalaisesti erääseen videoon.

Kyse oli TikTok-trendivideosta, jossa ihmiset kertovat kokemastaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä käyttäen koodikieltä. Videolla hyväksikäyttöä kuvaa sana ”mascara”, joka tarkoittaa suomeksi ripsiväriä.

– Annoin kerran yhdelle tytölle ripsiväriä ja se taisi olla niin hyvää, että hän ja hänen ystävänsä päättivät kerran kokeilla sitä myös ilman suostumustani, käyttäjän videolla lukee.

Nyt jo poistetussa kommentissaan Fox totesi, että ”minusta ei tunnu pahalta puolestasi”. Kommentista ehdittiin kuitenkin napata näyttökuvia, jotka lähtivät leviämään sosiaalisessa mediassa.

Nyt Fox pahoittelee People-lehden mukaan kommenttiaan, sillä hän ei tiennyt trendistä tai siinä käytettävästä koodikielestä. Fox pahoitteli kommenttiaan TikTok-tarinassaan, joka poistuu 24 tunnin kuluessa.

Julia Fox kohauttaa usein erikoisilla asuvalinnoillaan.

– Kommentoin videoon, koska luulin, että tämä tyyppi kertoo jonkun tytön varastaneen häneltä ripsiväriä ja lainanneen sitä ystävälleen. Kun luin tekstin, se tuntui minusta dramaattiselta ja ajattelin, että siitä ei pitäisi tehdä numeroa, koska kyseessä oli vain ripsiväri. Mutta kyse ei ollutkaan vain ripsiväristä, Fox totesi.

– Olen jo pyytänyt tältä henkilöltä anteeksi, mutta haluan pyytää anteeksi myös kaikilta muilta, jotka ovat olleet ”tiedät-kyllä-minkä” uhreja. Olen hyvin pahoillani. Ikäni selkeästi näkyy, Fox jatkoi viitaten siihen, ettei ole enää ajan hermolla erilaisten sometrendien suhteen.

Aiemmin Fox hätkähdytti seuraajiaan esittelemällä TikTokissa varsin vaatimattoman asuntonsa New Yorkissa. Hän kertoi videolla, ettei ymmärrä rahalla pröystäilyä tai vaurauden ylistämistä.

Kämpässä oli videon perusteella melko sotkuista, ja olohuoneen nurkassa lojuva sänky oli petaamatta. Foxin lapsen, Valentinon, leluja lojui lattialla, ja asunnossa vaikutti olevan enemmän tilaa pojalle kuin näyttelijätähdelle. Valentinolla on jopa oma huone, kun Fox kertoi nukkuvansa olohuoneessa.

Fox myös paljasti, että asunnossa asustelee myös hiiriä. Hän tarkensi kommenteissa, että niitä on oikeastaan vain yksi.

– Riippuu katsantokannasta, onko se ongelma. Annan niiden olla. Öisin ne syövät kaikki poikani pudottamat murut lattialta. Niin en minä niitä ihan heti ole häätämässä.

Tähti kertoi myös syyn asumisratkaisulleen sekä sille, miksi hän halusi esitellä kaksiotaan.

– Ehkä joku voi katsoa tätä ja miettiä, että ehkä hänellä itselläkään ei mene hassummin.

Fox sanoi myös, ettei pidä tyylikkäänä isojen kotien esittelyä.

– Se on valtavaa tuhlausta. En pidä sellaisesta Tässä maassa on niin paljon kodittomia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?