Jay Lenon karmea tuuri liikenteessä sai jatkoa: juuri bensiinipalosta toipunut juontaja joutui nyt moottoripyöräonnettomuuteen

Ensin juontaja sai pahoja palovammoja, kun hänen autonsa syttyi tuleen. Nyt pudottiin moottoripyörän kyydistä.

Entinen Tonight Show -juontaja Jay Leno kertoo Las Vegas Review-journalille joutuneensa moottoripyöräonnettomuuteen.

Leno oli juuri toipumassa palovammoista, jotka hän sai marraskuussa, kun yksi miehen omistamista autoista syttyi yllättäen palamaan.

– Sain vakavia palovammoja bensiinipalosta, mutta olen ok, Leno, 72, totesi tuolloin.

Lue lisää: Jay Leno paloi pahasti – kommentoi vakavia vammojaan

– Se oli ensimmäinen onnettomuuteni. Sitten viime viikolla putosin moottoripyörän päältä. Mursin solisluuni ja pari kylkiluuta. Polvilumpioni ovat halki, juontaja kertoi lehdelle.

Leno oli testaamassa vuoden 1940 Indian-moottoripyörää, kun onnettomuus tapahtui.

Ajaessaan Leno huomasi ikävällä tavalla tutun tuoksun: moottoripyörästä valui bensaa ulos. Koska edellinen bensiinipalo oli tuoreena muistissa, Leno päätti lopettaa ajamisen heti.

– Käännyin sivukadulle ja ajoin parkkipaikalle. Jostain täysin tuntemattomasta syystä joku tyyppi oli virittänyt vaijerin parkkipaikalle, mutta ei ollut laittanut siihen minkäänlaisia varoitusmerkkejä tai -lippuja. En nähnyt sitä ennen kuin oli liian myöhäistä. Aivan kuin olisin ajanut päin pyykkinarua. Boom ja lensin pois moottoripyörän selästä, mies kertasi onnettomuutta.

Leno on toipunut jo sen verran, että vitsailee onnettomuudesta.

– Ensimmäinen onnettomuus on aina ilmainen. Sen jälkeen olet kuin Harrison Ford ja päädyt romuttamaan lentokoneita, Leno viittasi reilun seitsemän vuoden takaiseen onnettomuuteen, jossa näyttelijä Harrison Fordin ohjaama pienkone syöksyi maahan.

Jay Leno on innokas autoharrastaja. Hänen autokokoelmansa on 52 miljoonan dollarin arvoinen. Kokoelmaan kuuluu lähes 200 autoa ja 160 moottoripyörää, kertoo DuPont Register.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?