Kim Kardashian paljasti, ketkä kuuluvat hänen yksityiseen perhe­chattiinsa – yksi puuttui

Kardashianin perhe on kertonut ryhmäkeskusteluistaan aiemminkin.

Kim Kardashian kertoi heränneensä aiemmin viikolla sattuneeseen maanjäristykseen.

29.1. 21:43

Kim Kardashian jakoi keskiviikkoiltana Instagramin tarinat-osiossa kuvan perheensä ryhmäkeskustelusta. Hän tuli samalla paljastaneeksi, ketkä kyseiseen ryhmään kuuluvat, brittilehti Daily Mail kertoo.

– Perheryhmäkeskustelut kahdelta yöllä, kun me kaikki heräämme maanjäristykseen, Kardashian kirjoitti lisäten loppuun punaisen sydänemojin.

Ryhmässä olivat Kimin lisäksi mukana Kylie, Kendall ja Kris Jenner sekä Khloé, Kourtney ja Rob Kardashian. Yksi jäi kuitenkin ulkopuolelle: Caitlyn Jenner.

Nykyisin 73-vuotias Caitlyn Jenner ja Kris erosivat vuonna 2015. Pariskunta avioitui vuonna 1991. Jennerin välit osaan perheestä ovat olleet hankalat sen jälkeen, mutta ainakin tyttäriinsä Kylieen ja Kendalliin hänen tiedetään pitävän yhteyttä.

Perhe on kertonut ryhmäkeskusteluistaan aiemminkin. Vuonna 2018 Kendall kertoi Jimmy Fallonin isännöimässä The Tonight Show’ssa keskustelleensa kahden siskonsa, Khloén ja Kourtneyn, kanssa toisesta perheenjäsenestä kolmenkeskisessä ryhmässä.

– Silloin tajusin: ”Voi luoja, onko teillä ryhmäkeskustelu minustakin?!” Ja he sanoivat: ”Kendall, sinä et tee kirjaimellisesti mitään väärää. Emme puhu sinusta”, Kendall kertoi.

Vuonna 2019 Kim kertoi, että hänellä on myös ryhmäkeskustelu nimeltä ”lifers”. Ryhmään kuuluvat ainakin Kourtney, Kylie ja Khloé.

Kardashianit ja Jennerit ovat jatkuvasti julkisuudessa, ja perheen jokaista liikettä seurataan tarkasti. Joulukuussa Kimin julkaisema joulupotretti perheestä herätti syytöksiä kuvanmuokkauksesta.

Lue lisää: Kim Kardashian julkaisi perhe­kuvan ja aiheutti kommentti­ryöpyn – pian ilmoille tärähti paljonpuhuva video

Muutamaa päivää aiemmin julkaistu nostalginen perhekuva käynnisti jälleen spekulaation Khloén isästä.

Lue lisää: Kim Kardashian julkaisi perhekuvan: epäilyt Khloé-siskon todellisesta isästä heräsivät jälleen

Kim Kardashian erosi hiljattain räppäri Kanye Westistä. Avioero astui voimaan marraskuussa 2022, kun pariskunta sai setvittyä omaisuutensa jakoon ja lastensa huoltajuuteen liittyvät yksityiskohdat.

Entisellä parilla on neljä yhteistä lasta, 9-vuotias North, 6-vuotias Saint, 4-vuotias Chicago ja 3-vuotias Psalm.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?