Sisäpiiriväite: Kolmen vaimon jättämä Sisarvaimot-pari matkasi Meksikoon kosiskelemaan uutta vaimoa – pieleen meni

Uusi vaimokandidaatti ei ollut raporttien mukaan vakuuttunut Kody ja Robyn Brownista.

Kody Brown kuvattuna vaimojensa Janellen (vas.), Christinen, Merin ja Robynin kanssa.

28.1. 14:10

Sisarvaimot -realityohjelman kulisseissa kuohuu jälleen. Tällä kertaa kyse on uuden vaimon etsinnästä, joka ei ole sujunut odotusten mukaisesti, Tender Loving Care...? -podcast väittää.

Podcastin tekijät kertovat olleensa yhteydessä TLC-kanavan tuottaman sarjan sisäpiirilähteeseen, jonka mukaan nykyisin useiden vaimojen lähdettyä yksiavioiset Kody ja Robyn Brown etsivät kiivaasti uutta vaimoa.

Podcastin saamien tietojen mukaan Kody ja Robyn ovat käyttäneet useamman kuukauden eteläamerikkalaisen vaimoehdokkaan kosiskeluun.

Lähteen mukaan pariskunta oli ollut jatkuvasti yhteydessä ”melko nuoren naisen” kanssa. Suhde eteni lopulta tapaamiseen Meksikossa. Jatkoa tuskin seuraa, sillä Brownit näyttävät möhlineen perusteellisesti.

Jäljellä ovat enää Robyn ja Kody Brown.

– Se on täysi katastrofi. (Lähde) sanoo, että vaikuttaa kuin he olisivat halunneet ”postimyyntimorsiamen”. Nainen oli ilmeisesti niin järkyttynyt heistä, että hän lähti, podcastia emännöivä Pauline sanoi.

Lähde kertoo, että Kody on raivoissaan siitä, miltä tapaus sai hänet näyttämään, ja vaatii, ettei kanava julkaise mitään materiaalia koko koettelemuksesta.

Väitteet ovat toistaiseksi vahvistamattomia. Ohjelman faniyhteisöissä on laajaa spekulaatiota siitä, että Kody yrittää avioitua uudelleen lähivuosien aikana.

SuositUN televisiosarjan moniavioisen tähden Kody Brownin, 53, parisuhteet ovat olleet viime aikoina koetuksella. Reilun vuoden aikana neljästä vaimosta peräti kolme on jättänyt miehen.

Ensin Brownin kanssa 25 vuotta naimisissa ollut Christine lähti ovet paukkuen marraskuussa 2021. Joulukuussa 2022 myös Brownin ensimmäinen ja toinen vaimo, Meri ja Janelle, päättivät jättää leikin kesken.

Ainakin toistaiseksi ainoa vaimo Robyn Brown on sanonut tekevänsä kaikkensa, että parin välinen liitto kestäisi.

Muut vaimot ovat aiemmin kuvailleet Kody Brownin kohtelevan Robynia täysin eri tavalla kuin muita vaimojaan. Heidän mielestään Robyn on Kodyn ”suosikki”, eikä hän edes yritä peitellä sitä.

– Kodylla on suosikkivaimo ja siksi asiat ovat miten ovat, Christine Brown on kertonut.

– Robyn on Kodylle minua tärkeämpi ja olen ollut kolmas pyörä suhteessa jo vuosien ajan. Kaikki tietävät sen, ex-vaimo tilitti jättäessään Kodyn.

Vuodesta 2010 TLC-kanavan esittämän sarjan alussa vaimoja oli neljä: Meri vuodesta 1990, Janelle vuodesta 1993, Christine vuodesta 1994 ja Robyn vuodesta 2010.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?