Sanna Marin esiintyy täysin poikkeuksellisella tavalla Laulu rakkaudelle -ohjelmassa – mystistä ystävää ei paljasteta katsojille

Pääministeri Sanna Marin saa Bond-teemaisen yllätyksen Laulu rakkaudelle -ohjelman avausjaksossa.

Sanna Marin saa Bond-aiheisen yllätyksen Laulu rakkaudelle -ohjelmassa. Bond-teema on pääministerille erityisen rakas.

1.2. 6:45

Suositun Laulu rakkaudelle -ohjelman kolmannen kauden avausjaksossa lavalle yllätettäväksi astelee muun muassa pääministeri Sanna Marin.

Hän kertoo kiiruhtaneensa kuvauksiin suoraan eduskunnasta ja toteaa, ettei ole yhtään valmistautunut.

– Tykkään yllätyksistä ja spontaaniudesta – varsinkin, kun tämä on varmasti positiivinen yllätys, Marin pohtii jaksossa.

Hän kertoo myös tottuneensa yllättäviin tilanteisiin, sillä hallituskumppanit järjestävät Marinin mukaan joka viikko yllätyksiä. Silti hän myöntää olevansa hieman jännittynyt.

Juontaja Marja Hintikka kysyy lavalla vielä tarkentavan kysymyksen aiheesta, sillä pääministeri on kertonut julkisuudessa, että hän haluaa yleensä olla kontrollissa siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Nyt tilanne on täysin toinen.

– Arjessa ja työssä olen se ihminen, joka tykkää pitää langat käsissä, mutta vapaalla tykkään myös heittäytyä – kuten joku kansalainen on kenties lukenut lehdistä, Marin toteaa ja saa yleisön nauramaan.

Marinin yllättäjänä on IS:n tietojen mukaan rakas nuoruuden ystävä Tampereen piireistä, mutta tämä haluaa pysyä ohjelmassa nimettömänä, jonka vuoksi hänen nimeään ei mainita jaksossa lainkaan.

Sanna Marin kertoo jännittävänsä uudenlaista tilannetta.

Mystinen yllättäjä poikkeaa ohjelman ideasta, sillä yllättäjät ovat niin ikään tärkeässä roolissa ohjelmaan liittyvän henkilökohtaisen tarinan takia.

Marin saa jaksossa kirjeen tältä Popedaa fanittavalta ystävältään, joka haluaa muistaa Marinia James Bond-aiheisella esityksellä.

Lauri Mikkola on yksi yllätyksen esittäjistä. Hän laulaa Casino Royale -elokuvan tunnusmusiikin You Know My Name.

Ystävä kirjoittaa kirjeessä, että Marin myös muistuttaa Bondia, sillä tällä on samanlainen kyky sopeutua yllättäviin tilanteisiin.

Mustiin vaatteisiin pukeutunut Marin iloitsee, että on sattumalta pukeutunut Bond-teeman mukaisesti.

Esityksen toteuttavat artistit Jepa Lambert, Heini Ikonen ja Lauri Mikkola. Kukin esittää jaksossa yhden Bond-tunnuskappaleen.

Pääministeri on esityksestä selvästi vaikuttunut.

Jepa Lambert esittää Adelen Skyfall-kappaleen.

Marin paljastaa olevansa suuri Bond -fani – jopa hänen 30-vuotisjuhlansa järjestettiin Bond-teemalla.

– Rakastan kaikenlaisia toimintaleffoja, joita katsoessa voi vaan laittaa aivot narikkaan. Olen nähnyt kaikki Bondit monta kertaa, ja Sean Connery on ainoa oikea Bond, jos minulta kysytään. Daniel Craig on ollut aika kova myös, Marin toteaa.

Ohjelmanumeron jälkeen Hintikka kysyy pääministerin uran jatkosuunnitelmista, jolloin Marin hymyilee arvoituksellisesti ja toteaa, ettei ole vielä ihan varma.

Elämänsä hän haluaa kuitenkin elää niin, että on paljon asioita, mitä myöhemmin muistella.

– Haluan ajatella vanhana, että olipa rikas ja outo elämä – tuli tehtyä kaikkea, vähän hävettää, mutta ei haittaa, hyväntuulinen Marin vastaa.

Jaksossa nähdään myös lukuisia muita yllätettäviä, kuten artisti Anna Abreu, joka on kontrolliin pyrkivänä ihmisenä yrittänyt saada yllättäjän tietoonsa kaikin mahdollisin tavoin.

Anna Abreu yllätetään täysin.

Lopulta juonessa mukana olevat löytyvät aivan nenän edestä.

Yksi heistä on hyvä ystävä ja mökkireissukaveri Benjamin Peltonen.

Benjamin Peltonen joutui valehtelemaan Anna Abreulle pidemmän aikaa, sillä Abreu yritti saada selville, kuka hänet yllättää.

Lavalle astelee myös artisti Stig, joka yllättää esikuvansa Kake Randelinin.

Stig puolestaan saa oman yllätyksen muusikkoystäviltään, ja lavalle asteleva Matti Esko esittää Stigille kappaleen Surun pyyhit silmistäni.

Kappale valikoitui siitä syystä, että Stig asui lapsena Kirkan naapurissa, ja heidän perheensä viettivät paljon aikaa yhdessä.

Avausjakson avaa Maustetyttöjen koskettava kappale Jos mulla ei olis sua, mulla ei olis mitään.

Juhani Koskinen osoittaa kappaleen rakkaalleen Veronica Verholle ja saa tämän kyyneliin.

Juhani Koskinen halusi kertoa rakkaalleen Veronica Verholle, kuinka paljon heidän pieni perheensä Matti-koiran kera hänelle merkitsee.

Mukana yllätyksessä on myös pariskunnan Matti-koira.

Laulu rakkaudelle -ohjelman kolmas kausi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaina 5.2. klo 19.30.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?