Podcast: Julia kantoi suurta taakkaa Tempparien kuvauksissa – puhuu nyt ensimmäistä kertaa henkilökohtaisesta tilanteestaan

Houkutusten saarelta palanneet Julia ja Semi ovat saaneet olla kotonaan Oulussa pääosin rauhassa, mutta kaupungilla he ovat törmänneet ajoittain hämmentävään näkyyn.

26.1. 6:45

Draaman täyteisestä matkasta huolimatta Julia, 22, ja Semi, 25, poistuivat hymyillen ja yhdessä viimeiseltä Temptation Islandin iltanuotiolta, joka nähtiin tv:ssä eilisiltana. Viettelysten saarella vietetyn kolmen viikon jälkeen edessä oli paluu kotiin Ouluun, jossa vastassa oli yllättävä ilmiö.

OMG! goes Tempparit -podcastin keskiviikkoillan jaksossa pari kertoo, että kotopuolessa ohikulkijat tuijottavat heitä julkisilla paikoilla täysin estoitta.

– Aika pitkiä katseita saadaan. Onhan se hauskaa, että ihmiset olettavat, ettei me nähdä tai kuulla ympärillemme, Julia sanoo.

Julia kuitenkin painottaa, että tunnistuksista huolimatta pari on saanut olla pitkälti rauhassa. Pahimpien tuijottelijoiden karkottamiseksi he ovat kuitenkin kehittäneet tavan toljottaa takaisin, kunnes vastapuoli kääntää katseensa sivuun.

Muuten parin elämässä on tapahtunut pienimuotoisia mullistuksia. Ohjelman lopussa haaveiltu uusi koti on löytynyt, mutta sen omistaa yksin Semi, vaikka pari asuukin saman katon alla.

– Kun palattiin Espanjasta, niin Semi alkoi katsoa asuntoja heti. Mä ajattelin, että hetken matkaa odotettaisiin vielä, mutta kun tuli täydellinen asunto kohdalle niin hän sitten päätti tehdä kaupat, Julia kertoo.

Parisuhteensa tilaa he kuvaavat lähtökohtaisesti hyväksi. Semin alun perin viimeiselle iltanuotiolle suunnittelema kihlaus on edelleen toteuttamatta, mutta suunnitelmissa. Syynä kihlauksen lykkääntymiselle hän kertoo huolen kihlasormuksen koosta.

– Pelkuroin siinä, että onko se väärän kokoinen, liian iso tai pieni. Mietittiin tuossa etelän matkaa kesäkuun jälkeen, eli ehkä siellä sitten, Semi pohtii.

Kihloihin Julia ja Semi eivät ehtineet, mutta suunnitelmissa se edelleen on.

Matkaansa houkutusten saarella Julia kuvaa tunteiden vuoristoradaksi. Hän pohti useaan otteeseen kuvausten aikana kotiin lähtöä. Reissun henkisen raskauden taustalta löytyy syy, josta Julia ei tv-kameroiden edessä halunnut puhua.

– Olen aiemmin tehnyt abortin. Se toi vähän tunteita pintaan, Julia sanoo.

Semin matka puolestaan oli huomattavasti railakkaampi ja hänet yhdistettiin moneen otteeseen sinkku-Meriin. Kotiinpaluun jälkeen Julia on myös tavannut Merin.

– Siinä oli muutama rohkaisuryyppy otettu, mutta saimme kyllä jotenkin juteltua. Olen varmaan ollut enemmän Merin kansssa tekemisissä kuin Semi, Julia sanoo.

Tosi-tv-ruutuun pari ei toistaiseksi suunnittele paluuta, mutta Unelmahäiden he kertovat olevan vähintään mielenkiintoinen konsepti.

– Säästyisi rahaa, Semi toteaa naureskellen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?