Tätä et nähnyt tv:ssä: Ninan sanat saavat Johanin kyynelehtimään – yllättävä taho vakuutti, ettei puoliso pettänyt tv:ssä

Maajussille morsian -ohjelman merkeissä alunperin tavanneet Nina ja Johan kävivät tulisiakin keskusteluja Temptation Islandin viimeisellä iltanuotiolla, mutta aamun valjetessa kaikki oli selkeytynyt.

1.3. 22:00

Keskiviikkoiltana tv:stä nähtiin Ninan, 33, ja Johanin, 44, viimeinen iltanuotio Temptation Islandilla. Sami Kurosen tentissä käytiin läpi muun muassa Johanin bileissä tapahtuneita ylilyöntejä. Kolme vuotta Johanin kanssa seurustellut Nina halusi vastauksia epäselväksi jääneisiin tilanteisiin. He kuitenkin jatkoivat matkaansa pariskuntana.

Vaikka viimeinen iltanuotio oli paikoitellen jäinen, on tunnelma täysin toinen seuraavana aamuna. Ikävä toista kohtaan on ollut konflikteja suurempi.

– On hyvä fiilis, että Nina on tuossa. Iltanuotiolle mahtui itkua, iloa ja surua, kaikkea mahdollista, Johan sanoo.

– Olen todella väsynyt, mutta todella onnellinen, että olemme nyt yhdessä tässä, Ninakin sanoo.

Kameroiden sammuttua kaksikko suuntasi syömään ja drinkeille Mikan ja Piritan kanssa, joista tuli heille todella läheisiä reissun aikana.

– Saatoimme ottaa yhdet viskit, Johan paljastaa.

– Tuntui, että olisimme voineet puhua koko yön läpi. Neljältä aamuyöllä totesimme, että nyt pitää lopettaa, Nina nauraa.

Ninasta ja Johanista sekä Mikasta ja Piritasta tuli Temptation Islandilla erittäin läheisiä. He suuntasivat heti kameroiden sammuttua yhdessä drinkeille.

Yksi Ninaa eniten järkyttäneitä tilanteita oli, kun hän näki videolta erittäin päihtyneen Johanin läheisissä tunnelmissa sinkku-Rosan kanssa. Videolla Johan kertoi laittavansa sormensa Rosan jalkoväliin. Videon tapahtumat jäivät epäselviksi, mutta Nina uskoi vakaasti, että hänen miehensä sormet olivat eksyneet väärään paikkaan.

Nina paljastaa, että kameroiden sammuttua Mika oli se, joka hänet vakuutettua siitä, ettei mitään tapahtunut.

– Kun menimme drinkeille Mikan ja Piritan kanssa, niin Mika kuvaili minulle sen tilanteen, koska hän muisti sen hetken aika hyvin. Hän sai minut vakuutettua, ettei siinä tapahtunut mitään. Siitä tuli parempi fiilis itselle, Nina sanoo.

– Mika sanoi, että Rosalla oli shortsit jalassa, Nina lisää.

Tällä erää asia on käsitelty ja anteeksi annettu.

– Olen pyytänyt monta kertaa anteeksi. Se ei ollut sitä, millainen mies haluan olla, Johan korostaa.

Viimeisellä iltanuotiolla keskusteltiin suoraan muun muassa siitä, kävivätkö Johanin sormet kielletyssä paikassa.

Ohjelman aikana pariskunnan isoksi ongelmakohdaksi nousi yhteisen ajan puute. Nyt tahtotila on kova tehdä asioille jotain.

– Asioita pitää tapahtua. Yhteinen aika ja yhteiset haaveet ovat minulle tärkeitä, Nina luettelee.

Suositun Maajussille morsian -ohjelman kautta tavanneet Nina ja Johan kipuilevat sen kanssa, että Johanilla menee erityisesti sesonkiaikaan vuorokauden lähes kaikki tunnit työnsä parissa. Johan pyörittää marjamehu- ja simatilaa Koskenpäällä, jonne myös Pietarsaaressa asunut Nina muutti suhteen alkuaikoina.

– Olen tehnyt ison panostuksen suhteen eteen. Siksi toivoisin, että Johan tulisi vastaan yhteisen ajan osalta, Nina sanoo.

– Suhteen alussa minulla oli paljon vapaa-aikaa, koska olin järjestänyt niin, että voisin tutustua uuteen ihmiseen, Johan kertoo.

Rakkautta parin välillä kuitenkin on. Nina on vakuuttunut siitä, että matka oli kaiken tuskan arvoinen.

– Rakastan Johania ja olen ensimmäistä kertaa tavannut ihmisen, jonka kanssa haluan olla loppuelämän yhdessä, Nina sanoo.

Johanin silmät kostuvat. Hän katsoo Ninaa herkistyneenä ja pyyhkii silmiään.

– Tuntuu todella hyvältä kuulla tuo, Johan sanoo.

– Olen itkenyt täällä enemmän kuin 20 vuoteen, Johan naurahtaa.

Onnellinen pari sai selvitettyä asiansa ja oli yhtä hymyä aamun valjettua Espanjassa.

Suomeen päästyään pari aikoo ottaa viettelysten saarella esiin tulleet asiat suurennuslasin alle ja pitää paremmin huolta suhteestaan. Pienetkin asiat ovat merkityksellisiä.

– Elän aikalailla päivän kerrallaan. En ole sellainen, että ajattelisin kymmenen vuoden säteellä, että no sitten mennään naimisiin ja sitten tapahtuu sitä ja tätä, mutta nyt ymmärrän, että yhteinen aika on meille tärkeintä, Johan kuvailee.

– Niin, kyllähän ne olisi minun haaveitani. Yhteinen lomamatkakin voisi olla tällaisen rankan Tempparit-loman jälkeen aika kiva, Nina naurahtaa.

Lue lisää: Maajussi-Johan törttöilee tv:ssä – puoliso ei sulata kopelointia

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin kello 22. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?