19-vuotiaana parkkipaikalle kuolleen TikTok-tähden kuolinsyy selvisi

Kesäkuussa menehtyneen Cooper Noriegan kuolinsyy on selvinnyt.

20.12.2022 16:37

19-vuotias TikTok-tähti Cooper Noriega löydettiin kesäkuun alussa elottomana kauppakeskuksen parkkipaikalta Los Angelesin lähistöllä.

TMZ-sivusto kertoi tuolloin, että ensihoito saapui paikalle nopeasti, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä.

Lue lisää: 19-vuotias TikTok-tähti löytyi kuolleena parkkipaikalta

Nyt E! News sivusto kertoo, että viranomaiset ovat julkistaneet kuolinsyytutkimuksen tulokset. TikTok-tähti menehtyi yliannostukseen.

Hänen elimistöstään löydettiin jäänteitä voimakkaasta opioidista fentanyylistä, sekä bentsodiatsepiineihin kuuluvasta loratsepaamista ja alpratsolaamista. Viranomaisten mukaan Noriega oli myös käyttänyt ennen kuolemaansa klonatsepaamia, jota käytetään epilepsian hoidossa. Lääkettä käytetään myös paniikkihäiriön ja muiden ahdistuneisuushäiriöiden hoidossa.

Lääkeet koituivat 19-vuotiaan sometähden kohtaloksi.

E! News kertoo Noriegalla olleen 1,7 miljoonaa someseuraajaa. Vain tunteja ennen kuolemaansa hän oli julkaissut kryptisen TikTok-videon.

– Kuka muu uskoo, että kuolee nuorena? hän kirjoitti.

NBC:n mukaan Noriega loi kesäkuun alussa Discord-pikaviestisovellukseen oman palvelimen, jolla oli tarkoitus keskustella mielenterveysongelmista.

Jos voit huonosti, älä jää yksin. Täältä saat apua:

Kriisipuhelin päivystää suomeksi numerossa 09 2525 0111, ruotsiksi numerossa 09 2525 0112 ja arabiaksi numerossa 09 2525 0113.

Mieli ry:n Sekasin-chat tarjoaa keskusteluapua nuorille lähes ympäri vuorokauden osoitteessa sekasin247.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?