Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin joulusuunnitelmat vaarassa – somevaikuttajalta tunteikas kirjoitus lapsen sairastelusta

Eevi Teittinen kertoo Instagramissaan, että perheen pieni tytär on sairastunut juuri ennen joulua.

Eevi Teittinen on kertonut somessa avoimesti vauva-arjen haasteista.

20.12.2022 14:05

Somevaikuttaja Eevi Teittinen kertoo Instagramin Stories-osiossa, että hänen ja hänen puolisonsa Teemu Packalénin joulusuunnitelmat ovat vielä auki, sillä perheen pienokainen on sairastellut.

– Voi mun pieni rakas. Nyt pari päivää ollut vaikeuksia hengittää ja yöt valvottu. Tänään lääkärissä tilanne tosiaan se, että aloitetaan kotona aggressiivinen hengityksen tukeminen kortisonilla ja avaavalla lääkkeellä, Teittinen kertoo Instagramin Stories-osiossa.

– Iski totuus, että tässä ei kaukana olla Tyksistä, hän kirjoittaa.

Teittisen mukaan viime aikoina perhe on joutunut ramppaamaan lääkärissä turhaan.

– Koskahan tää helvetti loppuu? Teittinen kirjoittaa.

Hän kertoo Instagramissa, että seuraavat pari päivää he seuraavat tyttären hapenottokykyä, ja jos lapsen vointi paranee, niin perhe suuntaa mökille jouluksi.

Eevi Teittinen on puhunut sosiaalisessa mediassa useampaan otteeseen vauva-arjen haasteista.

Teittinen ja Packalén toivottivat esikoisensa tervetulleeksi marraskuussa 2021. Lapsi syntyi keskosena ja synnytys kesti poikkeuksellisen pitkään. Ensimmäiset kuukaudet vauvan syntymän jälkeen olivat koko perheelle haastavat, sillä lapsi ei syönyt kunnolla. Lopulta syyksi paljastui kireä ylähuulijänne.

Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin tytär syntyi marraskuussa 2021.

Teittinen on kertonut sosiaalisessa mediassa myös siitä, miten vauvan syntymä ja arjen vaikeudet ovat muuttaneet hänen elämäänsä ja saaneet hänet miettimään sitä, kuka hän oikeastaan on. Lapsen syntymä oli hänelle suuri elämänmullistus, ja vauvavuoden aikana hän ei ollut keskittynyt mihinkään muuhun kuin äitiyteensä.

– Elämään ei oo mahtunut paljoa muuta ja arki on edelleen enemmän ja vähemmän sekasortoa – puhumattakaan parisuhteesta, jonka huoltamiseen ja huomioimiseen ei oo ollut aikaa yhtään, hän purkaa tuntemuksiaan, hän kuvaili elämäntilannettaan syyskuussa.

Tuolloin Teittinen kertoi, että hänelle tärkein voimavara jaksamista varten on kiitollisuus siitä, mitä hänellä on. Lisäksi hän kertoi saavansa voimaa siitä tiedosta, ettei hän ole tilanteessaan yksin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?