Minna Kuukka julkaisi kuvan uusimmasta piparkakku­teoksestaan – oma­peräinen luomus sai seuraajat äimistymään

Minna Kuukka jatkaa jo useamman vuoden kestänyttä piparkakkutaloperinnettään somessa.

30.11.2022 16:21

Joulun lähestyessä monet ovat jo aloitelleet piparkakkutaloprojektejaan. Samoihin hommiin on ryhtynyt myös radiojuontaja Minna Kuukka.

Kuukka on jo monena vuotena julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia upeista piparkakkuluomuksistaan, joista tämän vuoden ensimmäinen nähtiin jo marraskuun puolivälin kieppeillä. Tuotos oli upea, piparista tehty kartano.

Lue lisää: Minna Kuukka julkaisi kuvan uskomattomasta piparkakkutalostaan – radiojuontajat ryhtyivät heti ”härnäämään” kommenttikentässä

Nyt Kuukka kuitenkin yllätti Instagram-seuraajansa aivan uudenlaisella aluevaltauksella, kun hän julkaisi kuvan tuoreimmasta leipomuksestaan. Kyseinen ”piparkakkutalo” ei nimittäin muistuttanut taloa laisinkaan: Kuukka oli väsännyt piparitaikinasta auton.

Luomuksen hän oli koristellut väriltään vihreäksi, ja sen sisällä loistavat valot luovat kuvaan tunnelmaa. Rekisterikilvessä lukee isoilla kirjaimilla JOULU.

– En tiedä, mistä nyt tuulee, kun talotehtaalta pukkaakin liikennevälinettä, vitsailee Kuukka tempauksestaan.

Tarkkaa merkkiä tai mallia Kuukka ei ole piparkakkuautolleen määritellyt, mutta jonkinlaista osviittaa hän antaa siitä, millainen auto on kyseessä.

– Neliveto varmaan. Mut luulen, että manuaalivaihteet, hän toteaa.

Tapansa mukaan Kuukan Instagram-seuraajat äimistelevät juontajan taidonnäytettä kommenteissa.

– Voi jestas näitä sun teoksias! Ne on täyttä taidetta, toteaa joku.

– On kyllä mieletön taidonnäyte! kehutaan kommenteissa.

– Minkälaista sakkia tässä mahtaa matkustaa?

– Wau!! Sun tarttee perustaa joku näyttely pian näiden kanssa, ylistää yksi seuraaja.

Julkaisun kommenteissa ilmenee myös se, että monet odottavat Kuukan vuotuista piparkakkuprojektia innolla. Viime vuonna juontaja taituroi yhtä upeita luomuksia kuin aina ennenkin, mutta paljasti, ettei perinteeseen palaaminen ole aina helppoa. Taidot nimittäin pääsevät hieman ruostumaan seuraavaa joulua odotellessa.

– Välillä kävin saunassa sähisemässä perkelettä ja heittämässä äkäiset löylyt. Oli taas vuoden aikana systeemit unohtuneet. Mut siinä on kauden ekat. Oisko se tältä illalta tässä? Kuukka tuskaili viime vuonna piparkakkutaloprojektinsa aikaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?