Sabina Särkkä sai lomareissullaan ikävän vaivan – ”Se on ahdistanut mua koko viikon”

Sabina Särkkä lomailee parhaillaan monien julkkisten suosimassa lomakohteessa Indonesian Balilla.

Sabina Särkkä tunnetaan Miss Suomi -ehdokkaana, mallina ja somevaikuttajana.

28.11.2022 13:22

Miss Suomi -kilpailusta vuonna 2012 tutuksi tullut malli Sabina Särkkä kertoo saaneensa ikävän vaivan silmäänsä kesken lomamatkan.

Särkkä lomailee parhaillaan monien julkkisten suosimassa lomakohteessa Indonesian Balilla. Malli kuitenkin kertoo Instagramin tarinat-osiossaan, että joutuu lomareissua on hankaloittanut hänen silmäänsä vaivaava ongelma. Tarinoihinsa jakamassaan videossa hän poseeraa peilin edessä siten, että puhelin peittää puolet hänen kasvoistaan.

– Toinen silmä pysyy visusti piilossa (ihan teidän takia), ja pitää lähtee kotiin sitä paranteleen ens viikolla, hän kirjoittaa nauruemojin kera.

Särkkä paljastaa, että kyseessä on jonkinlainen silmätulehdus, joka ei trooppisen ilmaston vuoksi ota parantuakseen. Hän kertoo, että on hankkinut vaivaansa apua niin paikan päällä lomakohteessaan kuin puhelimitse Suomestakin. Fyysisen vaivan lisäksi tilanne aiheuttaa hänelle myös ikävästi päänvaivaa.

– Se on siis ahdistanut mua koko viikon... ja oon ollut siitä semi down.

– Tropiikissa noi tulehdukset ei oo ihan mitään iisejä saada helposti hoidettuu, hän painottaa.

Sabina Särkkä tuli suomalaisille tutuksi osallistuessaan Miss Suomi -kauneuskilpailuun vuonna 2012. Hänet valittiin kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi.

Sittemmin Särkkä on tehnyt töitä muun muassa mallina sekä somevaikuttajana. Lisäksi hän on ollut mukana useissa tv-ohjelmissa, kuten Viidakon tähtösissä sekä Selviytyjät Suomi -ohjelmassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?