Anu Saagim irrotteli isosti: kumosi juoman ystävänsä kaula-aukosta sisään, näytti rivoja käsieleitä ja antoi itselleen tittelin rintavaon esittelystä

Anu Saagim irrotteli kuuluisan samppanjabrändin pikkujouluissa.

Anu Saagim osaa bilettää – ja läikyttää.

27.11.2022 20:26

Mediapersoona Anu Saagimilla oli hieman vauhdikkaammat pikkujoulut.

Tai ehkä sittenkin aivan normaalit. Ainahan joulun alla sattuu ja tapahtuu. Myös kuuluisan samppanjabrändin Moët & Chandonin bileissä.

Ennen vanhaan bileitä ei tosin kuvattu nettiin. Kuten olemme pääministeritasolla saaneet vuoden aikana todeta, on oman juhlimisen taltioiminen sosiaaliseen mediaan aina pienoinen riski.

Tämä juhlatilanne kuitenkin kuvattiin.

Nimittäin: Saagim julkaisi Instagram-tilillään vajaan minuutin mittaisen videon, jossa hommat eskaloituvat ja vauhti kiihtyy.

Videon alussa tanssii nuorehko vaaleahiuksinen nainen kirkkaanpunaisessa paljettipaidassa. Erityisesti hän röyhistelee dekolteen aluettaan.

– Kun iloitset hetken uudesta rintavarustuksestasi, videolla lukee viroksi.

Se on vitsi. Nainen on sullonut paitansa sisään kaksi joulukuusenpalloa.

Ilo jää lyhyeksi.

Kuvan ulkopuolelta ilmestyy käsipari. Toinen pitelee pitelee samppanjalasia, toinen tunkeutuu julkeasti naisen henkilökohtaiselle reviirille.

Vapaa käsi tarttuu naisen paidan kaula-aukosta ja raottaa sitä.

Lasia pitelevä käsi tekee kaatoliikkeen. Sisältö hujahtaa paidan sisuksiin. Kaikki tapahtuu silmänräpäyksessä.

Häkeltynyt nainen jää toljottamaan voimattomana. Vaalea, hiilihaposta kihisevä vana valuu vatsan paljastavan paidan alta punaisille trikoohousuille. Tässä seison, enkä muuta voi.

Nainen huutaa jotakin. Se hukkuu meteliin.

Sitten nainen kääntyy ja huomaa olkansa takaa roosaan jakkupukuun pukeutuneen jekuntekijän.

Anu Saagim.

Anu Saagim on vuosien saatossa herättänyt jos jonkinlaisia kohuja.

Pari käy jonkinlaiseen seisomapainiin. Potkuja vaihdetaan.

Potkut ovat tosin korostetun kömpelöitä. Lisäksi ottelu käydään hymyssä suin.

Esitys taitaa mennä niin sanotun amerikkalaisen vapaapainin puolelle. Siis lajin, jossa aikuiset ihmiset näyttelevät tappelemista.

– Catfight, lukee videolla.

Naisten välinen aggressio – olkoonkin, että tässä vain hauskaa somevideota varten näytelty – karnevalisoidaan ”kissatappeluksi”.

Sanan ”catfight” alkuperä ulottuu ainakin vuoteen 1854, tietää The New York Times.

Sillä tarkoitettiin mormoninaisten välistä kiistelyä yhteisestä aviomiehestään. Tuohon aikaan moniavioisuus oli mormonien keskuudessa sallittu.

Lehti siteeraa, että muinaisissa ”kissatappeluissa” käytettiin törkeää kieltä, fyysistä väkivaltaa ja toisinaan myös kättä pidempää lyömäasetta.

Sanalla on kuitenkin jo noista ajoista asti ollut vähättelevä, seksistinen sävy, NYT kirjoittaa. Jo mormoninaisten kinastelua pidettiin joutavana elämöintinä.

Ja kun vapaapainista oli puhe, niin toden totta, myös kyseisen lajin historiassa on nähty mitä hämmentävimpiä ja nykypäivästä nähden sopimattomimpia naisten välisiä otteluita, niiden joukossa myös ”catfight”, kirjoittaa vapaapainiin erikoistunut Whatculture-media.

Saagim muistetaan muun muassa 22 vuotta kestäneestä avioliitostaan muotoilija Ristomatti Ratian kanssa.

Näistä kulttuurihistoriallisista merkityksistä huolimatta meno Saagimin videolla jatkuu railakkaana.

Saagim ja hänen ystävänsä hassuttelevat kameralle yhdessä. Vitsailun aiheena on ilmeisesti edelleen kummankin rintavarustus.

– Jos yhdellä ei ole, niin toisella on, videolla lukee.

Saagim availee bleiseriään. Asukokonaisuus on samansuuntainen kuin esimerkiksi Sanna Marinilla Trendi-lehden kannessa.

Videon lopuksi Saagim tekee rivon käsieleen: Hän laittaa sormensa ikään kuin voitonmerkin muotoon ja näyttää sormiensa välistä kieltä.

Merkityksen voi esimerkiksi googlata.

– Paras vitun ilta ikinä, lukee videon saatetekstissä englanniksi.

Koko performanssin ajan videon taustalla soi melodia, joka tuo useimmille mieleen Eiffel 65 -yhtyeen vuoden 1998 hitin Blue. Kyseessä on kuitenkin I’m Good -niminen uusioversio, jonka esittävät David Guetta ja Bebe Rexha.

Reipas meininki ja törkeiden käsimerkkien esittely jatkui myös muualla somessa.

Facebookissa Saagim julkaisi julkisella tilillään kuvan, jossa hän poseeraa toisen ystävänsä kanssa.

Molempien kaula-aukot ovat liioitellun korostetusti esillä.

– Rintavakokuningattaret, Saagim kruunaa itsensä ja ystävänsä.

Terveisensä Saagim sinetöi näyttämällä keskisormea.

Hiihtäjälegenda Juha Miedon kanssa Saagim sentään näytteli käsimerkkejä, jotka sopivat koko perheelle. Hän osallistui Miedon kanssa Farmi-ohjelmaan vuonna 2020.

Tänä vuonna 60 vuotta täyttänyt virolaissyntyinen Saagim tunnetaan suorapuheisena ja räväkkänä naisena. Irrottelu pikkujouluissa kuuluu siis profiiliin.

Ilta-Sanomat kokosi aiemmin tänä vuonna julkaistuun juttuun liudan Saagimin tempauksia vuosien varrelta. Hän on ehtinyt muun muassa poseeraamaan Playboy-lehdessä 48-vuotiaana, haukkumaan ”rumia ihmisiä” ja esiintymään Big Brotherissa.

Lue lisää: Anu Saagim on poseerannut alasti, riidellyt BB-talossa ja kohauttanut lausunnoillaan suomalaisnaisten ulkonäöstä – tuoreimpia Playboy-kuvauksia edelsi ankara päätös

Saagim oli avioliitossa muotoilija Ristomatti Ratian, 81, kanssa vuodet 1994–2016. Tätä ennen hänen aviomiehenään on ollut muun muassa yrittäjä Carl J. Danhammer. Viime aikoina hän on kertonut viestitelleensä suomenruotsalaisen multimiljonäärin kanssa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?