Iina Kuustonen julkaisi kuvan todellisesta bikini fitness -kunnostaan – valmistautuu elokuvan kohtaukseen perinteisellä kikalla

Iina Kuustosen kova valmistautuminen Punttikomedia-elokuvaa varten on kiinnittänyt paljon huomiota.

Iina Kuustonen julkaisi kuvia tähdittämänsä elokuvan kulisseista.

28.10.2022 14:04

Näyttelijä Iina Kuustonen on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia Punttikomedia-elokuvan kulisseista, joissa hän valmistautuu elokuvan bikini fitness -kilpailukohtaukseen.

Ehostautumiseen kuuluu myös kilpailuihin kuuluva perinteinen näyttävä rusketus, jota kuvassa suihkutetaan samalla, kun meikkitaiteilija ehostaa näyttelijän meikkiä kuvauksia varten.

– Fikkarin valossa suihkurusketusta ja huulipunaa ja kisalavalle, näyttelijä kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Muutamaa päivää aiemmin Kuustonen julkaisi myös toisen kuvan elokuvan kulisseista, jossa hän valmistautuu tulevaan kohtaukseen.

Kuvassa näyttelijä nostelee pukuhuoneessa käsipainoja. On selkeästi nähtävissä, että näyttelijän kova treeni roolisuoritusta varten on tuottanut tulosta.

– Treeniä Punttikomedian kulisseissa.

Kuustosen kovasta fyysisestä kunnosta uudessa Punttikomedia-elokuvassa puhuttiin paljon jo ennen elokuvan julkaisua. Sen hän saavutti treenaamalla kurinalaisesti ja pitkäjänteisesti.

Näyttelijä on paljastanut, että alunperin tarkoituksena oli käyttää bikini fitness -kohtauksissa stunttia. Tuotannossa ajateltiin, ettei kukaan näyttelijä voisi itse tehdä kilpailukohtauksia.

– Nautin haasteista. Jotta hahmo olisi uskottava, myös hahmon fysiikan tuli olla uskottava. Päätin kokeilla, kuinka pitkälle pystyisin vetämään kisadieetin ja treenit terveellisesti. Sovimme jo ensikättelyssä valmentajan kanssa, että mitään terveydellisiä riskejä ei oteta, näyttelijä on kertonut aiemmin IS:n haastattelussa.

Ennen kuvauksia Kuustonen noudatti fitnessvalmentajan laatimaa ruokavaliota. Näyttelijän vointia seurattiin myös tarkkaan alusta asti.

– Mä suhtaudun dieettiin niin, että se kuuluu tähän projektiin, ja se on onneksi määräaikaista. Olen muokannut ruokavaliota omaan elämään ja arkeen sopivaksi, sekä sisällyttänyt siihen mulle tärkeitä asioita, Kuustonen kertoi elokuvan kuvauksien aikaan.

Iina Kuustonen on painottanut useasti, ettei normaalissa arjessaan noudata elokuvan vaatimaa kurinalaista ruokavaliota.

Myöhemmin Kuustonen on painottanut sitä, että elokuvan vaatiman fyysisen kunnon saavuttaminen oli hänelle työtä.

– Oli mahtavaa ”larpata” fitness-maailmassa elokuvaa varten, mutta minun intohimoni on näytteleminen. Minulla ei myöskään olisi mahdollista jatkaa noin kovaa dieettiä ja treenausta muiden töiden sekä perheen ohella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?