Brad Pittin edustaja vastaa Angelina Jolien rajuihin syytöksiin: "Näin hän tekee joka kerta”

Angelina Jolie muun muassa väittää, että Brad Pitt olisi kaatanut lastensa päälle alkoholijuomia yksityislennon aikana ja pahoinpidellyt sekä häntä että lapsia.

Ex-pariskunta Brad Pitt ja Angelina Jolie käyvät tällä hetkellä kiivasta oikeustaistelua yhteisestä viinitilasta.

5.10. 21:06

Riitaisat välit ex-avioparin Angelina Jolien, 47, ja Brad Pittin, 58, välillä pahentuivat entisestään, kun yhdestä tuomioistuimelle jätetyistä asiakirjasta paljastui käänteentekeviä syytöksiä.

Jolie väittää kyseisessä asiakirjassa, että Pitt olisi pahoinpidellyt häntä ja heidän lapsiaan, kun he olivat vuonna 2016 matkustaneet yksityiskoneessa Ranskasta Yhdysvaltoihin.

Jolie haki avioeroa pian lennon jälkeen.

Lue lisää: Näyttelijä Angelina Jolie syyttää ex-miestään Brad Pittiä pahoinpitelystä

Nyt Pittin edustaja vastaa syytöksiin BBC:lle ja Hollywood Life -julkaisulle. Lähipiirin lähde toteaa jo heti alkuun, että Jolien syytökset ovat valheellisia.

– Angelina jatkaa yli kuusi vuotta sitten tapahtuneen asian vatvomista, päivittämistä ja uudelleenkuvittamista ja lisää niihin täysin valheellista tietoa. Näin hän tekee joka kerta, kun hän epäonnistuu saamaan, mitä haluaa, lähde sanoo.

Brad Pittin läheinen lähde kutsuu Jolien syytöksiä valheellisiksi.

AsiakirjasSA Jolie väittää, että Yhdysvaltain liittovaltion poliisi olisi tutkinut lennon tapahtumia ja hallinto olisi todennut, että heillä olisi perusteet syyttää Pittiä liittovaltiotason rikoksesta. Tästä huolimatta kyseisiä ”todisteita” ei ole koskaan tuotu julkisuuteen, eikä minkäänlaista syytettä koskaan nostettu.

Tähän lähde myös viittaa lausunnossaan.

– Hänen tarinansa muuttuu jatkuvasti. Hänellä on ollut mahdollisuus jakaa tietonsa viranomaisten kanssa, jotka tutkimustensa myötä päättivät olla nostamatta syytteitä. Hänellä oli mahdollisuus jakaa tämä kaikki heidän pitkän huoltajuuskäsittelynsä aikana, jossa kuitenkin päädyttiin yhteishuoltajuuteen. Päätös tehtiin perusteellisten tutkintojen jälkeen, kun Pitt kävi lääkäreiden, terapeuttien ja asiantuntijoiden analysoitavana, lähde painottaa.

– Siitä huolimatta kuukausi toisensa jälkeen Angelina ja hänen lakitiiminsä palaavat samaan tapahtumaan uusien valheellisten tietojensa kanssa, lähde lisää.

Jolie tai hänen lakitiiminsä eivät ole toistaiseksi kommentoineet Pittin lähteen lausuntoja.

Lue lisää: Brad Pittin ja Angelina Jolien avioeroon johtaneesta lentomatkasta paljastui uusia yksityiskohtia – rajuja väitteitä rähäkästä yksityiskoneessa

Lue lisää: Angelina Jolien ja Brad Pittin perhe-elämästä tihkuu hurjia yksityiskohtia – lastenhoitaja paljastaa, miten käsittämätön tilanne parin kotona vallitsi

Jolie puhuu asiakirjassa yksityiskohtaisesti yli kuuden vuoden takaisen lennon tapahtumista. Jolie muun muassa väittää, että pariskunnan riidan aikana Pitt tarrasi häntä päähän ja ravisteli tätä. Tämän jälkeen lapset yrittivät puolustaa äitiään, jonka jälkeen Pitt oli lyönyt yhtä lastaan kasvoihin ja kuristanut toista. Pittin sanotaan jopa kaataneen lastensa päälle olutta ja punaviiniä. Asiakirjasta jää kuitenkin epäselväksi, ketkä parin lapsista olivat kohteina.

Asiakirja jätettiin ex-pariskunnan välistä oikeudenkäyntiä varten, joka koskee heidän yhteisomistuksessa olevaa viinitilaansa. Pitt haastoi ex-vaimonsa oikeuteen, kun Jolie myi osuutensa viinitilasta venäläisen oligarkin omistamalle yhtiölle. Pittin mukaan he olivat sopineet, että niin saisi tehdä ainoastaan toisen suostumuksella, jota Pitt ei ollut antanut. Jolie on kiistänyt, että hänen ja Pittin välillä olisi koskaan ollut kyseistä sopimusta.

Lue lisää: Brad Pitt haastaa Angelina Jolien oikeuteen

Jolien jättämässä asiakirjassa väitetäänkin, että kyseiseen viinitilaan liittyvät neuvottelut ex-parin välillä kariutuivat, kun Pitt pyysi näyttelijää allekirjoittamaan salassapitosopimuksen. Kyseinen sopimus olisi vaatinut näyttelijää vaikenemaan henkisestä ja fyysisestä väkivallasta. Jolie ei asiakirjojen mukaan allekirjoittanut kyseistä sopimusta, vaan päätti sen sijaan puhua Pittin pimeästä puolesta julkisesti.

Angelina Jolien jättämässä asiakirjassa löytyi uusia syytöksiä Brad Pittiin liittyen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?