Temptation Islandilta tuttujen Julian ja Esan ”jouluvauva” syntyikin jo syyskussa – tuoreelta äidiltä kaunis somejulkaisu

Julian ja Esan lapsi syntyi etuajassa.

Pari ilmoitti tulevasta vauvasta toukokuussa.

30.9. 21:42

Temptation Island Suomi -realityn yhdeksännelle kaudelle osallistuneiden Julian ja Esan esikoispoika on syntynyt, kertoo tuore äiti onnellisena Instagram-tilillään.

Pariskunta ilmoitti raskaudestaan sosiaalisessa mediassa viime toukokuussa. Julkaisun perusteella lapsen odotettiin syntyvän joulun alla, käytettiinhän siinä tunnistetta #jouluvauva, mutta poika olikin tullut maailmaan etuajassa.

Julia kertoo Instagramin tarinat-osiossa pariskunnalla ikimuistoisesta hetkestä.

– Aamulla poikamme tuli tähän maailmaan ja heti kun kuultiin pienen ensimmäinen itku/rääkäisy, alettiin molemmat itkemään onnesta, hän kirjoittaa sydänten kera.

Koska poika syntyi keskosena, oli hänet jouduttu viemään tarkastukseen teholle. Julia kuitenkin kertoo, että tilanne on hieman ehtinyt tasaantumaan.

– Alkuun hengittely ei meinannut itsekseen onnistua, mutta ennen kuin asialle ehdittiin tekemään mitään, päätti meidän poika, että hengittää sittenkin itse.

– Meillä on kaikki nyt hyvin ja toivotaan, että takapakkia ei tulisi nyt enää! hän kirjoittaa toiveikkaana.

Julia lähti Temptation Islandille silloisen kumppaninsa kanssa, mutta pariskunta erosi tämän petettyä Juliaa. Ohjelman päättymisen jälkeen Julia ja sinkkuna saarella ollut Esa löysivät toisensa. Suhde on kestänyt ja edennyt perheen perustamiseen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?