Eevi Teittinen kertoo, ettei ensimmäinen vuosi äitinä ole ollut helppo – avautuu seikoista, joihin moni voi samastua

Kiitollisuus on Eevi Teittiselle voimavara, joka auttaa jaksamaan ajoittain rankan vauva-arjen keskellä.

Eevi Teittinen on menestynyt myös fitness-urheilussa.

30.9. 19:31

Somevaikuttaja ja personal trainer Eevi Teittinen kertoo Instagram-tilillään ensimmäisestä äitiysvuodestaan, joka ei ole ollut ainoastaan helppo.

Teittinen sai esikoistyttärensä viime vuoden marraskuussa puolisonsa Teemu Packalénin kanssa. Tuoreessa julkaisussa Teittinen avaa tuntemuksiaan äitiydestä ja siitä, ettei muulle tekemiselle tai olemiselle ole viimeisen vuoden aikana ollut juurikaan sijaa.

– Oon ollut vaan äiti, vaikka oon muutakin. Tiedätkö mitä tarkoitan?

– Elämään ei oo mahtunut paljoa muuta ja arki on edelleen enemmän ja vähemmän sekasortoa – puhumattakaan parisuhteesta, jonka huoltamiseen ja huomioimiseen ei oo ollut aikaa yhtään, hän purkaa tuntemuksiaan.

Teittinen kertoo julkaisussaan ymmärtävänsä hyvin ahdinkoa, jota muut samassa tilanteessa olevat vanhemmat kokevat. Teittinen itse kertoo saavansa kantavaa voimaa tuntemastaan kiitollisuudesta.

Parannuskeinoa ikäville tunteille ei Teittisellä ole, mutta hän antaa Instagram-seuraajilleen kannustavan neuvon.

– Sen voin kuitenkin sanoa, että jos IKINÄ mietit, että kaikilla muilla menee niin kivasti, niin muista tämä. Ehkä se antaa vähän armoa ja ymmärrystä elämää, itseäsi ja kaikkia kohtaan.

Erityisesti ensimmäiset kolme kuukautta Teittisen ja Packalénin lapsen syntymän jälkeen olivat perheelle piinaavat. Parin tytär syntyi etuajassa ja synnytys oli vaikea. Ensimmäiset kuukautensa lapsi söi huonosti ja kipuili, ennen kuin vaiva saatiin kuntoon.

– Aikamoinen taistelu takana. Oon äitinä kokeillut kaiken mahdollisen, selvittänyt asioita tunti- ja päivätolkulla, mennyt ja vaatinut, kuvaili Teittinen vauva-arjen alkukuukausia somessa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?