Yllättäen menehtyneen räppäri Coolion viimeisistä hetkistä uutta tietoa: ystävä joutui kohtaamaan järkyttävän näyn kylpyhuoneessaan

Grammy-palkitun artistin kuolinsyyksi epäillään sairauskohtausta.

30.9. 9:08

RÄPPÄRI Coolion, oikealta nimeltään Artis Leon Ivey Jr., äkillinen kuolema järkytti faneja tällä viikolla. Artisti oli kuollessaan 59-vuotias.

Virallista kuolinsyytä ei ole vielä julkistettu, mutta julkisuuteen on alkanut tihkua tietoa räppärin viimeisistä hetkistä. TMZ kertoo, että kuluvalla viikolla Coolio oli matkustanut Las Vegasista Los Angelesiin uusimaan passiaan. Los Angelesissa räppäri majoittui ystävänsä luona.

Räppäri Coolio oli kymmenen lapsen isä.

Tavallinen vierailu ystävän luona kääntyi yllättäen dramaattiseksi, kun Coolio meni käymään vessassa. Vessareissu kesti hyvän tovin, mikä sai ystävän huolestumaan. Hän yritti saada kontaktia räppäriin, mutta tämä ei vastannut. Lopulta ystävä meni kylpyhuoneeseen ja löysi Coolion tuupertuneena lattialta.

Ensihoitajien saapuessa paikalle Coolio oli eloton. Elvytystä jatkettiin 45 minuutin ajan tuloksetta.

Coolio esiintyi Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla 7. elokuuta 1996.

TMZ:n mukaan kuolinsyyksi epäillään sydänkohtausta, mutta tietoa ei ole vahvistettu. Poliisi ei löytänyt paikalta viitteitä huumausaineista.

Coolio tunnettiin parhaiten Grammy-palkitusta vuoden 1995 kappaleestaan Gangsta’s Paradise. Hänen oli tarkoitus esiintyä Saksassa tulevana viikonloppuna.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?